A sztárpár házassága 13 év után került a tönk szélére: emiatt balhézott össze Gisele Bündchen és Tom Brady

Gisele Bündchen és Tom Brady házassága válságáról írnak a lapok.

Gisele Bündchen és Tom Brady házassága válságban van
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gisele Bündchen és Tom Brady házassága veszélybe került, ugyanis az amerikai futballista mégsem adja fel sportolói karrierjét.

Erről a Page Six rántotta le a leplet, a lapnak több forrás is megerősítette, hogy jelen pillanatban nem idilli a kapcsolatuk.

Gisele Bündchen és Tom Brady házassága válságba került

Bündchen otthagyta floridai otthonukat, és jelenleg Costa Rica-i házukban vigasztalódik. Ezt megelőzőleg több heves vitájuk is volt amiatt, hogy Tom Brady márciusban bejelentette, a Tampa Bay Buccaneers irányítójaként tér vissza.

GettyImages-1147430695
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

- Tom és Gisele jelenleg is vívják a csatáikat egymással - erősítette meg a lapnak a forrás, aki hozzátette, eddig is volt már ehhez hasonló vita köztük, de végül mindig megoldották a problémáikat, és kibékültek.

Brady idén augusztusban 11 napot kihagyott az edzéseiből, amikor kérdezték az okokról, így nyilatkozott:

- Ez személyes ügy, mindenkinek különböző dolgokkal kell megküzdenie. Mindnyájunknak vannak egyedi kihívásai az életben. 45 éves férfi vagyok, jelenleg sok sz*rság történik velem.

Egy másik informátor is megszólalt:

- Azért van probléma a házasságukkal, mert Tom mégsem vonult vissza. Mindig Gisele volt az, aki a gyerekeikkel volt. Korábban arról egyeztek meg, hogy Tom a családja miatt visszavonul, de végül meggondolta magát. Tüzes kapcsolat az övéké. Gisele kissé forrófejű, brazil temperamentuma van. 

Bündchen még májusban árulta el a Vogue brit kiadásának, hogy a férjével való házassága nem egy tündérmese.

- Nem hiszek abban, hogy a kapcsolatok csak úgy megtörténnek, sohasem tündérmesébe illőek, amit az emberek gondolni szeretnének róla. Munkát igényel, hogy valakivel egy húron tudjál pendülni, főleg miután gyerekeid lesznek. Neki a fő fókusza a karrierje, az enyém a gyerekeink.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a sportoló fittyet hányna a családjára, a forrás is megerősítette, hogy feleségéhez hasonlóan nagyon szereti a gyerekeit.

A modell és a sportoló 2006 decemberében ismerkedtek meg, egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak, járni kezdtek, majd 2009-ben összeházasodtak. Két gyerekük született, Benjamin az esküvőjük évében, Vivian 2012-ben látta meg a napvilágot. Tomnak előző kapcsolatából 2007-ben lett egy fia, Jack.

Sylvester Stallonét is sokként érte, hogy válik

Cikkünkben részletesen olvashatsz Stallone és Jennifer Flavin válásáról.

Sylvester Stallone elárulta válása okát: őt is sokként érte, hogy elhagyta felesége

Sylvester Stallone a TMZ-nek árulta el válása okát.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük