A sztárpár házassága 13 év után került a tönk szélére: emiatt balhézott össze Gisele Bündchen és Tom Brady
Gisele Bündchen és Tom Brady házassága válságáról írnak a lapok.

GettyImages-955759528
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gisele Bündchen és Tom Brady házassága veszélybe került, ugyanis az amerikai futballista mégsem adja fel sportolói karrierjét.

Erről a Page Six rántotta le a leplet, a lapnak több forrás is megerősítette, hogy jelen pillanatban nem idilli a kapcsolatuk.

Gisele Bündchen és Tom Brady házassága válságba került

Bündchen otthagyta floridai otthonukat, és jelenleg Costa Rica-i házukban vigasztalódik. Ezt megelőzőleg több heves vitájuk is volt amiatt, hogy Tom Brady márciusban bejelentette, a Tampa Bay Buccaneers irányítójaként tér vissza.

GettyImages-1147430695
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

- Tom és Gisele jelenleg is vívják a csatáikat egymással - erősítette meg a lapnak a forrás, aki hozzátette, eddig is volt már ehhez hasonló vita köztük, de végül mindig megoldották a problémáikat, és kibékültek.

Brady idén augusztusban 11 napot kihagyott az edzéseiből, amikor kérdezték az okokról, így nyilatkozott:

- Ez személyes ügy, mindenkinek különböző dolgokkal kell megküzdenie. Mindnyájunknak vannak egyedi kihívásai az életben. 45 éves férfi vagyok, jelenleg sok sz*rság történik velem.

Egy másik informátor is megszólalt:

- Azért van probléma a házasságukkal, mert Tom mégsem vonult vissza. Mindig Gisele volt az, aki a gyerekeikkel volt. Korábban arról egyeztek meg, hogy Tom a családja miatt visszavonul, de végül meggondolta magát. Tüzes kapcsolat az övéké. Gisele kissé forrófejű, brazil temperamentuma van. 

Bündchen még májusban árulta el a Vogue brit kiadásának, hogy a férjével való házassága nem egy tündérmese.

- Nem hiszek abban, hogy a kapcsolatok csak úgy megtörténnek, sohasem tündérmesébe illőek, amit az emberek gondolni szeretnének róla. Munkát igényel, hogy valakivel egy húron tudjál pendülni, főleg miután gyerekeid lesznek. Neki a fő fókusza a karrierje, az enyém a gyerekeink.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a sportoló fittyet hányna a családjára, a forrás is megerősítette, hogy feleségéhez hasonlóan nagyon szereti a gyerekeit.

A modell és a sportoló 2006 decemberében ismerkedtek meg, egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak, járni kezdtek, majd 2009-ben összeházasodtak. Két gyerekük született, Benjamin az esküvőjük évében, Vivian 2012-ben látta meg a napvilágot. Tomnak előző kapcsolatából 2007-ben lett egy fia, Jack.

Sylvester Stallonét is sokként érte, hogy válik

Cikkünkben részletesen olvashatsz Stallone és Jennifer Flavin válásáról.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük