Leonardo DiCaprio ezért adja ki az útját egy nőnek, ha az betölti a 25-öt: egy ismerőse árulta el

Leonardo DiCaprio szakításai okáról számolt be egy közeli ismerőse.

Leonardo DiCaprio szakításainak oka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap futótűzként terjedt el annak híre, hogy Leonardo DiCaprio ismét szingli lett, Camila Morronéval kicsivel több mint négy év után ért véget a kapcsolata.

A színésznővel a nyáron szakítottak, utoljára a július 4-ei függetlenség napján mutatkoztak együtt. Camila már jó pár hónappal ezelőtt a szapulás áldozatává vált az interneten, ugyanis többen felhívták rá a figyelmet, hogy miután júniusban 25 éves lesz, DiCaprio úgyis szakít vele. Nos, a kritikusoknak igazuk is lett, ugyanis a szívtipró színész eddig sosem járt olyan nővel, aki 25-nél idősebb lenne, ennek okáról a Page Sixnek mesélt egy informátor.

Ez Leonardo DiCaprio szakításainak oka

A 47 éves DiCaprio Hollywood örök agglegénye jelenleg, abban a szerepben van, amelyben sokáig George Clooney is benne volt, csak a két színész között az a fő különbség, hogy a Titanic sztárja mindig figyelembe veszi a nő életkorát. Legutoljára Camila Morrone esett ki a pikszisből nála, pedig még 2020-ban hamarosan várható eljegyzésről és családalapításról írtak a bulvárlapok. Sok ember vágyik esküvőre és gyerekekre, ám DiCaprio nem ebbe a csoportba tartozik.

Camila Morronéval idén nyáron ért véget a kapcsolata, a lány júniusban lett 25 éves.
Camila Morronéval idén nyáron ért véget a kapcsolata, a lány júniusban lett 25 éves.
Fotó: Kurt Krieger - Corbis / Getty Images Hungary

- Mire a lányok betöltik a 25-öt, sokkal többre vágynak, szeretnének megházasodni és megállapodni. Leo nem vágyik ilyesmikre. Nem akar családot alapítani, és nem szeretné magát körülvenni olyan nőkkel, akik a családalapításra kényszerítenék - fogalmazta a neve elhallgatását kérő ismerős.

Lényegében bárki is lesz majd az új kedvese, számíthat rá, hogy nem kerül gyűrű az ujjára.

- Abban a percben, ahogy megismerkedik valakivel, a lány órája elkezd ketyegni. Ha már túl idős lesz pár év után, akkor el is fog tűnni az életéből. Ha túl közel kerülnek egymáshoz, akkor is ugyanez történik. Bár Leo idősebb most már, de az ízlése semmit nem változott.

Gisele Bündchennel is akkor szakított, amikor a modell 25 éves lett.
Gisele Bündchennel is akkor szakított, amikor a modell 25 éves lett.
Fotó: Frank Micelotta / Getty Images Hungary

A Twitteren többen poénkodtak DiCaprio szokásán, valaki ezt írta:

"Az a lány, akit Leonardo DiCaprio 72 évesen dob, ebben az évben született meg!" "A Titanic ebben az évben ünnepli 25. évfordulóját, feltételezésem szerint Leonardo DiCaprio már nem akar a filmben benne lenni többé!"

Gisele Bündchennel öt évig volt együtt, 2005 nyarán szakítottak, a modell azon év júliusában lett 25. Bar Rafaelivel 2009-ben ért véget a kapcsolata, ő 2010-ben töltötte be az emlegetett kort. Blake Lively színésznővel csak öt hónapot volt együtt, akkor a szőke szépség csupán 23 éves volt, utána Tori Garrn következett, de a 21 éves lánnyal egy év után szétment. Kelly Rohrbach és Nina Agdal is a kedvesei voltak, velük szintén abban az időben múlt el a szerelem, miután betöltötték a 25. életévüket.

Brad Pitt így megváltozott szerelmei miatt

Képeken láthatod Brad Pitt átalakulásait.

Brad Pittről meglepő fotók keringenek: így megváltoztatta külsejét szerelmei miatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük