Ez a nő Michael Jackson gyerekeinek anyja: a 63 éves Debbie Rowe visszavonultan éli életét
Debbie Rowe mindenáron Michael Jackson gyerekeinek anyja akart lenni.

mj-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai popkirály, Michael Jacksonelőször 1994-ben házasodott, Elvis Presley lányát, Lisa Marie Presley-t vette el.

Két évvel később váltak el. 1996-ban egy rögtönzött ceremónián, a hotelszobája közelében vette feleségül bőrgyógyásza asszisztensét, Debbie Rowe-t

Michael Jackson gyerekeinek anyja, Debbie Rowe

Michael Jackson és Debbie Rowe még a nyolcvanas évek közepén ismerkedett meg egymással, amikor a sztár vitiligo nevű betegsége miatt bőrgyógyászhoz fordult. Nagyon hamar mély barátság alakult ki köztük, a nő testileg és lelkileg is mindenben támogatta a sztárt, nagyon szerelmes volt belé. 

Debbie Rowe és Michael Jackson 1997-ben, Párizsban.
Debbie Rowe és Michael Jackson 1997-ben, Párizsban.
Fotó: Michel Dufour / Getty Images Hungary

Amikor Jackson és Lisa-Marie elváltak, az énekes állítólag nagyon feldúlt volt, attól tartott, talán soha nem lehet apa. Debbie Rowe ekkor bedobta, ő szívesen lenne a gyerekei anyja. Három hónappal azelőtt, hogy megszületett első gyerekük, Michael Joseph Jackson, egy spontán ceremónián összeházasodtak. Lányuk, Paris 1998-ban jött a világra. 

Debbie Rowe évekkel később elárulta, soha nem volt szexuális kapcsolata a világsztárral, a megtermékenyítés mindkét esetben mesterségesen történt. 1999-ben váltak el, a válás kimondásakor a nő 8 millió dollárt kapott, cserébe mindkét gyerek teljes felügyeleti jogát átadta Michael Jacksonnak. 

A sztár 2009-ben, váratlanul, mindössze 51 évesen hunyt el, a gyerekek felügyeleti joga pedig nagymamájukra, Katherine Jacksonra szállt. Debbie ekkor keresetet nyújtott be, hogy olykor láthassa őket, ezt meg is nyerte. Michael Jackson halála óta a nő visszavonultan él, csak ritkán szerepel nyilvánosan. 2014-ben bejelentette, hogy eljegyezte egy Marc Schaffel nevű operatőr, aki Jackson birtokán dolgozott. 2016-ban pedig azért állt kamerák elé, hogy elmondja, mellrákot diagnosztizáltak nála. 

Debbie Rowe 2016-ban, amikor a betegségéről vallott.
Debbie Rowe 2016-ban, amikor a betegségéről vallott.
Fotó: YouTube/E! News

Michael Jacksonnak 2002-ben született egy harmadik gyermeke, Prince „Bigi” Jackson, vagy ahogy a világ ismeri, Blanket, az ő édesanyjának kiléte nem ismert, béranya volt. 

Sylvester Stallone felesége fiatalon

Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin sűrűn jelennek meg együtt a vörös szőnyegen, emellett a közösségi oldalukra is gyakran posztolnak közös képeket. A gyönyörű modellt még 1988-ban ismerte meg, bár 1994-ben csúfos módon szakítottak, Stallone egy FedEx által feladott levélben adta ki a párja útját, miközben Janice Dickinsonnal szűrte össze a levet. Bár Flavinnal nem bánt túl szépen, mégis kapott egy második esélyt tőle az akciósztár, 1995-től pedig végérvényesen is elválaszthatatlanok lettek.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Mikhael Linssen

Ezt is szeretjük