Madonna és Michael Jackson kínos vitája: az énekessel ezért rúgták össze a port

Madonna és Michael Jackson kapcsolata barátságnak indult, de az énekesnő többet akart.

madonna-és-michael-jackson

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem titok, hogy a művészemberek érzékenyebbek az átlagnál. Ez számukra egyszerre áldás és átok: így játszi könnyedséggel tudják átadni az érzelmeiket dalaikon vagy alakításaikon keresztül, ám mindeközben sokkal könnyebben szereznek lelki sérüléseket. 

Rengeteg olyan zenészt ismerünk, aki nem jött ki jól pályatársaival. Madonna jó pár sztárral összeszólalkozott pályafutása során, még olyanokkal is megromlott a viszonya, akikkel azelőtt mély barátságot ápolt. Ilyen volt számára például Michael Jackson.

Madonna és Michael Jackson kínos vitája

A pop királya és királynője a ’80-as évek elején menedzserük, Freddy DeMann partiján találkozott először egymással. A sztárduó a buli után évekig elválaszthatatlan volt, még arról is felröppentek pletykák, hogy egy párt alkotnak, miután az 1991-es Oscar-gálán együtt jelentek meg.

michael jackson madonna
Fotó: Getty Images Hungary

Madonna 2016-banJames Corden Carpool Karaoke című műsorában elárulta, nem voltak teljesen alaptalanok ezek a híresztelések. Elmesélte, hogy egyszer csókolóztak egymással, ám neki kellett kezdeményeznie, hiszen a zenész túlságosan félénk volt. Ezt az egy esetet leszámítva azonban soha nem történt köztük semmi. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ám a felhőtlen viszony nem tartott sokáig. Egy ártalmatlannak induló vitájuk úgy elfajult, hogy többet szóba sem álltak egymással. Az eset 2009-ben látott napvilágot a The Michael Jackson Tapes: A Tragic Icon Reveals His Soul in Intimate Conversation című könyvben. 

michael jackson madonna 2
Fotó: Barry King / Getty Images Hungary

Az alkotás Michael Jackson és spirituális tanácsadója, Shmuley Boteach harmincórás kiszivárogtatott beszélgetésén alapult, amely „A Michael Jackson-szalag” néven híresült el a médiában. Az 1999 és 2001 között rögzített beszélgetésekből kiderült, hogy azért orroltak meg egymásra, mert nem tudták eldönteni, hova menjenek randevúzni.

Míg a díva egy sztriptízbárba akarta elcsábítani Jackót, addig ő Disneylandbe szeretett volna kirándulni, ám Madonna hallani sem akart a gyerekes ötletről, ezzel pedig vérig sértette barátját, aki a hangfelvételen emiatt nem éppen hízelgő módon beszélt róla.

- Madonna egy borzasztó boszorka. Féltékeny és szexmániás. Azt hiszem, szerelmes volt belém, de én nem akartam tőle többet. Az, hogy valaki szexi vagy nem, belülről fakad, szívből jön, nem a viselkedésből - fogalmazott az énekes.

Madonna lánya bikiniben

Madonna 38 esztendős volt, amikor világra hozta elsőszülött lányát, Lourdes Leont, aki gyermek- és tinédzserkorában gyakran feltűnt édesanyja oldalán.

Ezt is szeretjük