Bradley Cooper és Irina Shayk szakításuk után 3 évvel a Bahamákon nyaraltak: fülig érő mosollyal fotózkodtak együtt
Bradley Cooper és Irina Shayk a Bahamákon lazítottak, egyből beindultak a pletykák velük kapcsolatban.

bradley-és-irina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Irina Shayk az Instagram-oldalára posztolt ki több felvételt a nyaralásáról, a gyönyörű modell a Bahamákra utazott, ám nem akárki volt a partnere.

Bradley Cooper is vele tartott, a jóképű színésszel 2019 júniusában szakítottak, egy kislányt nevelnek, Lea tavasszal lett ötéves.

Bradley Cooper és Irina Shayk a Bahamákon

A 36 éves orosz szépség több nyaralós képet kiposztolt egy szívecske emoji kíséretében, az egyiken volt párja mellett pózolt bikiniben. A képen hirtelen ránézésre úgy tűnik, mintha a legnagyobb szerelem lenne köztük, ezek után nem meglepő, hogy a kommentszekcióban többen arra gyanakodtak, hogy ismét összejöttek. Mások rögtön készpénznek vették a közös képet.

irina-és-bradley
Fotó: Instagram/Irina Shayk

"Újra együtt vagytok?" "Annyira örülök, hogy ismét egymásra találtatok!" "Az ott tényleg Bradley Cooper?" "J. Lóék után ez a legjobb hír!" "Ismét Bradleyvel? Úgy imádlak benneteket együtt" - fogalmazták az izgatott rajongók.

Nem mindenki hisz azonban abban, hogy ismét egy párt alkotnának, többen rávilágítottak arra, hogy van egy lányuk, és valószínűleg vele együtt nyaralnak, csak a kislány nem szerepel a képeken, ugyanis a modell sosem posztol Leáról. Mások pedig azt emlegették, hogy Cooper Huma Abedinnel randizik hónapok óta, nem valószínű, hogy visszatért volna az exéhez.

2015-ben jöttek össze, azonban négy év után végleg elváltak útjaik. Kislányuk miatt a mai napig tartják a kapcsolatot, gyakran fotózzák le őket New Yorkban, de még az ünnepeket is együtt töltik.

Sztárok, akik a szakításuk után adtak egy második esélyt egymásnak

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hírességek, akik a szakításuk ellenére nem bírták ki egymás nélkül.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük