Ő játssza Ayrton Sennát: a 29 éves brazil színész nem nyerte el mindenki tetszését

Kiderült, ki fogja alakítani az Ayrton Sennáról készülő netflixes sorozat főszereplőjét.

ayrton-senna-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Forma1 rajongói már biztosan tűkön ültek, és kíváncsian várták, hogy ki fogja alakítani az Ayrton Senna életéről szóló sorozat fő  karakterét. A pilóta 63. születésnapja alkalmából bejelentették a nagy hírt, miszerint a 29 éves brazil színész, Gabriel Leone formálja meg az ikonikus versenyzőt.

Az alkotás rendezője Vicente Amorim, a történet pedig a '80-as évektől kezdődik, amikor Senna versenyzői karrierje elindult.

Gabriel Leone alakítja Ayrton Sennát

„Gabriel Leone alakítja Ayrton Sennát a hat epizódból álló sorozatban, amely a világhírű Forma-1-es ikon életére épül” - jelentette be a Netflix a hivatalos Instagram-oldalán.

Leonét a nézők korábban már láthatták a Dom című sorozatban, amely az Amazon Prime első brazil produkciója volt. Szerepelt még egy másik Forma1-es szériában is, amely Enzo Ferrari életéről szólt. Ebben egy spanyol pilótát, Alfonso de Portagót alakította.

A kommentelők közül sokan örültek a hírnek, azonban többen elégedetlenek voltak, és megjegyezték, hogy a színész egyáltalán nem hasonlít a versenyzőre.

„Az új generációs színészek közül ő az egyik legjobb. Büszkén mondhatom, hogy Brazíliából jöttem. Hajrá, Leone!”

„Szerintem egyáltalán nem is hasonlít Sennára, nem értem, miért őt választották a szerepre!”

„Választhattak volna valaki mást, aki sokkal inkább hozza Senna karakterét, de hát ők tudják. Reméljük a legjobbakat” - jegyezte meg egy kommentelő. 

Nézd meg Sebastian Vettel feleségét, Hannát!

A német pilótát mindig maximálisan támogatta felesége, Hanna Prater, akinek még a véleményét is kikérte, hogy mitévő legyen a versenyzés kapcsán.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük