Ayrton Senna magyar származású, volt szerelme közel az 50-hez is bombanő: Adriane ma már családanya

Ayrton Senna utolsó barátnője csodásan fest friss képein.

senna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ayrton Senna halála a Formula-1 történetének egyik legszomorúbb pillanata volt, a háromszoros világbajnok az 1994-es San Marinó-i nagydíjon szenvedett halálos balesetet, csupán 34 éves volt, amikor elhunyt. Az egész világ gyászolta, szerettei és különösen a barátnője, Adriane Galisteu számára volt a legnehezebb a gyászidőszak.

Ő volt Ayrton Senna barátnője

Adriane 1973. április 18-án született Brazíliában, apja Alberto Galisteu, anyja a magyar származású Emma Kelemen. Már 15 évesen munkába állt, hogy támogassa a családját, az MTV brazil változatának egyik műsorvezetője lett, emellett modellmunkákat vállalt, még a Playboyban is szerepelt. Sennával 1993-ban ismerkedett meg a Brazíliában megtartott Forma-1-futamon. 

A Daily Mailnek adott interjújában elmondta, hogy a tragikus baleset napján telefonon beszélt a pilótával, aki egyáltalán nem érezte jól magát, bántotta, hogy a pénteki edzésen balesetet szenvedett Rubens Barrichello, a szombati időmérőn pedig Roland Ratzenberger pilóta veszítette az életét. A nő tanácsolta szerelmének, hogy ne induljon a vasárnapi futamon, de sajnos Senna végül nem fogadta meg a tanácsát. 

- Csodás szerelmi történet volt a miénk. Jobban szerették őt világszerte, mint ahogyan ő azt gondolta magáról. Sosem fogják eltörölni az emlékét. Számomra különleges volt, de ma már házas vagyok, és van egy gyerekem, tehát nem állíthatom azt, hogy ő volt életem szerelme.

Alexandre Iódice üzletember lett a férje 2009-ben, a férfi a divatiparban tevékenykedik. Fiuk, Vittorio 2010. augusztus 4-én született. 

A szőke modell idén tavasszal lesz ötvenéves, Instagramját elnézve azonban bátran letagadhatna pár évet a korából. Képes összeállításunkban további fotókat láthatsz a gyönyörű Adriane Galisteuról.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük