Michael Schumacher és felesége esküvői fotója: a bájos Corinnát 26 évvel ezelőtt vette el

Michael Schumacher és Corinna 1995 óta házasok.

schumacher-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher állapotáért 2013 óta aggódik az egész világ, a súlyos síbalesetéből még mindig nem sikerült teljesen felépülnie, családtagjai nem nyilatkoznak semmit sem az állapotáról, néha az orvosok vagy ápolók mondanak el pár információt, illetve Jean Todt, a Ferrari csapat egykori vezetője nyilatkozik a Forma-1 pilótájáról. Szinte nincs olyan interjú, amelyben ne emelné ki, a hétszeres világbajnok küzd azért, hogy jobban legyen. A sportoló mellett ott van hűséges felesége, Corinna Schumacher is, aki mindenben támogatja férjét, amiben csak tudja.

Michael Schumacher és felesége

1991-ben jelentek meg a nyilvánosság előtt először egy párként, akkor még mind a ketten a húszas éveik elején jártak. Végül 1995-ben keltek egybe, esküvőjükön a sajtó képviselői is fotóztak, hiszen akkor már Schumacher a Formula-1 versenyzője volt. Két gyermekük született, Gina 1997-ben, Mick 1999-ben látta meg a napvilágot.

Mielőtt megtörtént volna a sorsfordító baleset, számos felvételt készítettek a házaspárról, ezekből a képekből szinte árad a meghittség és a boldogság. Látszik, hogy a házasságuk a kölcsönös szereteten és tiszteleten alapszik. Képes összeállításunkban megnézheted Michael Schumacher és Corinna közös, szép pillanatait.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük