Michael Schumacher és felesége esküvői fotója: a bájos Corinnát 26 évvel ezelőtt vette el
Michael Schumacher és Corinna 1995 óta házasok.

schumacher-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher állapotáért 2013 óta aggódik az egész világ, a súlyos síbalesetéből még mindig nem sikerült teljesen felépülnie, családtagjai nem nyilatkoznak semmit sem az állapotáról, néha az orvosok vagy ápolók mondanak el pár információt, illetve Jean Todt, a Ferrari csapat egykori vezetője nyilatkozik a Forma-1 pilótájáról. Szinte nincs olyan interjú, amelyben ne emelné ki, a hétszeres világbajnok küzd azért, hogy jobban legyen. A sportoló mellett ott van hűséges felesége, Corinna Schumacher is, aki mindenben támogatja férjét, amiben csak tudja.

Michael Schumacher és felesége

1991-ben jelentek meg a nyilvánosság előtt először egy párként, akkor még mind a ketten a húszas éveik elején jártak. Végül 1995-ben keltek egybe, esküvőjükön a sajtó képviselői is fotóztak, hiszen akkor már Schumacher a Formula-1 versenyzője volt. Két gyermekük született, Gina 1997-ben, Mick 1999-ben látta meg a napvilágot.

Mielőtt megtörtént volna a sorsfordító baleset, számos felvételt készítettek a házaspárról, ezekből a képekből szinte árad a meghittség és a boldogság. Látszik, hogy a házasságuk a kölcsönös szereteten és tiszteleten alapszik. Képes összeállításunkban megnézheted Michael Schumacher és Corinna közös, szép pillanatait.

Ezt is szeretjük