Michael Schumacher ritkán látott, 25 éves lánya ilyen bájos: Gina édesapja mosolyát örökölte

Gina-Maria Schumachernek édesapja a példaképe.

GettyImages-826744324
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Michael Schumacher szörnyű balesetet szenvedett 2013-ban, a gyerekei még kamaszok voltak, lánya, Gina-Maria 16, fia, Mick 14 éves. A Formula-1 pilótája élete akkor gyökeresen megváltozott, jelenleg svájci otthonában kezelik, de az állapotáról semmi hírt nem közöl a család. A Netflixen megjelent dokumentumfilmjéből azonban kiderült, hogy szerettei mindenben segítik őt, amiben csak tudják, gyerekei pedig egyenesen istenítik a hétszeres világbajnokot.

Michael Schumacher lánya

Mick és Gina is örökölték apjuktól a sport iránti elköteleződést, míg a fiú 2021 óta a Formula-1 pilótája, addig a lány westernlovas lett, rendszeresen lép fel lovasbemutatókon, és versenyeken is indul, 2015-ben Európa-bajnok lett, 2017-ben a FEI World Reining Bajnokságot nyerte meg, 2018-ban szintén világbajnok lett a junior kategóriában.

Gina az Instagram-sztorijában árulta el, hogy édesapja a legnagyobb példaképe. 2017 óta él párkapcsolatban Iain Bethkével, aki díjugratóként tevékenykedik. Bár nem nyilatkoztak soha a kapcsolatukról, de valószínűleg a lovak iránti szeretet hozta össze őket. Tavaly azt írták a német lapok, hogy összeházasodnak 2021 augusztusában, és azt pedzegették, lehet, hogy még Michael Schumacherről is jelennek meg fotók a nagy ünnepség alkalmából. Ám azóta sem derült fény arra, hogy volt esküvő, vagy ez csak egy pletyka volt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos Schumacher lánya, Gina.

Ezt is szeretjük