Max Verstappen dögös, barna édesanyát szeret: fotókon a Forma-1 pilótáinak szerelmei
Összegyűjtöttük a legnépszerűbb Forma-1-pilóták barátnőit.

verstappen cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Forma-1-pilóták hónapokon át járják a világot, hogy újabb és újabb futamokon mérkőzzenek meg egymással, vannak versenyzők, akik hivatalosan szinglik, vagy csak nem lehet tudni róluk, hogy foglalt-e a szívük, ilyen például Lewis Hamilton, akinek a leghosszabb párkapcsolata Nicole Scherzingerrel volt. Azonban többen komoly párkapcsolatban élnek évek óta, barátnőik pedig minden futamon szorítanak értük.

Forma-1-pilóták barátnői

Max Verstappent tavaly év végén az egész világ ünnepelte, amikor világbajnok lett, gyönyörű kedvese, Kelly Piquet tartotta benne a lelket. Az idén szeptemberben 25. szülinapját ünneplő sportoló és a nála kilenc évvel idősebb Piquet 2021 újévének napján jelentették be, hogy együtt vannak. Akkor valószínűleg már hónapok óta együtt lehettek.

A nő egy kislány édesanyja, Penelope még az előző kapcsolatából született 2019-ben, Danyiil Kvjat egykori Forma-1-es pilótát ajándékozta meg a gyermekkel, azonban 2019 decemberében, két év után szakítottak egymással.

Úgy tűnik, Verstappennel jól kiegészítik egymást, Kelly olykor posztol kettejükről szerelmes fotókat, amelyekről sugárzik a boldogság és a kiegyensúlyozottság.

Képes összeállításunkban megnézheted az idei Forma-1-es szezon népszerű pilótáinak barátnőit.

Ezt is szeretjük