A Spice Girls 45 éves énekesnője szép menyasszony volt: 23 év után ment hozzá párjához

Emma Bunton hozzáment gyerekei apjához.

Emma Bunton esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne Baby Spice-ra, azaz Emma Buntonre a Spice Girlsből? A szőke hajú, mindig vidám és mosolygós énekesnő a '90-es években több millió tinilány példaképe volt. A lánycsapat hódítása óta már családot alapított, régi nagy szerelmével, Jade Jonesszal két gyermeket nevelnek.

1998-ban szerettek egymásba, de végül szakítottak, évekkel később elhatározták, adnak maguknak még egy esélyt. 2004-ben újra összejöttek, majd hét év után a lánykérés is megtörtént. Az esküvőjüket végül 2021-ben, a megismerkedésük után 23 évvel tartották meg.

Emma Bunton férjhez ment

A 45 éves énekesnő az Instagramjára töltött fel egy képet, alá csak ennyit írt: "Mr. és Mrs. Jones!" Ez a meghitt felvétel mindent elárul arról, mennyire szeretik egymást.

Emma nagyon szép menyasszony volt. Bár sok nő hercegnős ruhára vágyik a nagy napon, Bunton a kicsit bohémabb, egyszerűbb stílusra szavazott, így végül egy combig érő kreációban mondta ki a boldogító igent, emellett a haját egy virágos koszorú díszítette.

Teljesen titokban tartották a ceremóniát, csak a legközelebbi családtagok tudtak az egészről, így a rajongókat óriási meglepetésként érte a bejelentés. Rengeteg gratulációt kaptak, Victoria Beckham, Mel C és Mel B is kommentelt Baby Spice fotója alá.

Beau fiuk 13, Tate gyermekük pedig már tízéves. Pont miután megszületett a második fiuk, akkor történt meg a lánykérés is. Előtte a brit sajtó folyamatosan azt pedzegette, hogy mikor házasodnak már meg, sőt titkos esküvőről is beszéltek.

- Már legalább húsz alkalommal azt pletykálták rólunk, hogy eljegyeztük egymást, viszont a kapcsolatunk megerősítéséhez nekünk nem kell esküvő. Ha valaha is megházasodom, képtelen lennék megszökni és titokban csinálni az egészet, a családom mérges lenne rám - ezt még 2008-ban nyilatkozta a Daily Expressnek.

David és Victoria Beckham kislánya, Harper

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen édes a Beckham házaspár egy szem lánya, Harper.

David és Victoria Beckham lánya tündéri: így fest most a 9 éves Harper

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük