Gwen Stefani káprázatos menyasszony volt: az 51 éves énekesnő az otthonában mondta ki az igent
Gwen Stefani és Blake Shelton összeházasodtak a hétvégén.

gwen-stefani-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap jelent meg a hírekben, hogy Gwen Stefani és Blake Shelton összekötötték az életüket, ám ezt a sztárpár nem erősítette meg, szimplán csak a Page Six néhány lesifotóból következtetett erre, amit oklahomai otthonukról készítettek.

A házukat ünnepélyesen kidekorálták, emellett a lap információi szerint korábban a sztárpár házassági engedélyt kért az amerikai államban. Az 51 éves énekesnő Instagramon erősítette meg a hírt.

Gwen Stefani és Blake Shelton esküvője

Magyar idő szerint kedden, a hajnali órákban Stefani több romantikus, esküvői felvételt feltöltött az Instagramjára, amiket más híroldalak is ugyanúgy közöltek. Ahogy az alábbi felvételen is látszik, káprázatos menyasszony volt. Egy Vera Wang kreációban mondta ki a boldogító igent.

Az énekesnő a posztjában kifejtette, hogy a július 3-ai esküvővel az álma vált valóra, és nagyon szereti a férjét, Blake Sheltont. Emellett köszönetet mondott mindazoknak, akik segítettek nekik, hogy minél tökéletesebbé váljon a nagy napjuk.

Az esküvőt Oklahoma megyében található Tishomingóban rendezték meg, ugyanis ott vett a sztárpár egy házat. 

A No Doubt énekesnője és a népszerű countryénekes 2014 áprilisában ismerte meg egymást, ugyanis mindketten a The Voice mentorai voltak. Első találkozásukkor még mind a ketten házasok voltak, Stefani Gavin Rossdale felesége volt, 2002-ben kötötte össze vele az életét, három fiuk született: Kingston 2006-ban, Zuma 2008-ban, Apollo pedig 2014-ben látta meg a napvilágot.

Blake Shelton Stefani előtt kétszer nősült, Kaynette Williamsszel 2003-tól 2006-ig voltak házasok, Miranda Lambert énekesnőt 2011-ben vette el. Egyik frigyből sem született gyermeke.

1
Fotó: Instagram/Gwen Stefani

Amikor a tehetségkutatóban szerepeltek, 2014 novemberében Stefani megosztott egy közös szelfit Sheltonnal, ami alá annyit írt, hogy szereti őt. Már ekkor egyes rajongók azt sejtették, lehet, több van köztük barátságnál, mások viszont ártalmatlan gesztusnak gondolták az egészet. 2015 júliusában a 45 éves énekes bejelentette, hogy válik Miranda Lamberttől, egy hónappal később Stefani és Rosdale adott ki egy közleményt, hogy 13 év házasság után külön utakon folytatják.

2015 novemberében jelentették be, hogy hivatalosan is járnak. A szőke díva Ryan Seacrest műsorában így mesélt arról, amikor egymásba szerettek: 

- Hogy teljesen őszinte legyek, eléggé őrületes volt, hogy mind a ketten ugyanazokat a dolgokat éltük át egyszerre - utalt a válásukra.

Bár már 2016-tól kezdve kezdték pletykálni, hogy hamarosan összeházasodnak, de Shelton csak 2020 októberében kérte meg kedvese kezét.

Énekesnők smink nélküli fotói

Kíváncsi vagy, hogy néz ki Adele, Lady Gaga vagy éppen Jennifer Lopez smink nélkül? Cikkünkből megtudhatod.

Ezt is szeretjük