Gyönyörű nő Meryl Streep középső lánya: a 35 éves Grace-t eljegyezte jóképű zenész szerelme
Grace Gummer és Mark Ronson jegyben járnak.

meryl streep cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryl Streep és Don Gummer házasságából egy fiú - Henry - és három lány - Mamie, Grace és Louisa - született.

A legendás színésznő gyermekei közül középső lányáról írnak a lapok, ugyanis Grace Gummer menyasszony lett. Ezt a vőlegénye, Mark Ronson erősítette meg egy interjújában, így nagy most az öröm a családban.

Meryl Streep középső lányát eljegyezték

A gyönyörű Grace Gummer nagyon hasonlít édesanyjára, nem mellesleg ő is színészként keresi a kenyerét. Az utóbbi években olyan sorozatokban játszott, mint a Mr. Robot, az Amerikai Horror Story vagy a Halálzóna. 2019 júliusában mondta ki az igent Tray Stathairn zenésznek, ám egy hónappal később be is adta a válási keresetet, Gummer kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott. 2020-ban el is váltak egymástól, ám a színésznőnek nem kellett sokat várnia egy új szerelemre, Mark Ronson csavarta el a fejét.

Grace Gummer és Mark Ronson tavaly szerettek egymásba.
Grace Gummer és Mark Ronson tavaly szerettek egymásba.
Fotó: Getty Images Hungary

A 45 éves Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjas zenész és producer számait sokan ismerhetik hazánkban is, 2014-ben az Uptown Funk, amelyben Bruno Mars énekelt, hatalmas sláger volt, illetve az Amy Winehouse-zal elkészített Valerie is igazi örökzöld dal. Sőt, ő volt a producere Lady Gaga Shallow című zenéjének.

Gummert és Ronsont 2020 szeptemberében fotózták le először, akkor már hónapok óta egy párt alkottak. A lány bemutatta szüleinek a kedvesét is.

- Úgy tűnik, hogy kedvelik őt, ez pedig már egy jó jel. Bármely férfi számára ijesztő lehet, hogy elbűvölje a személyiségével Meryl Streepet - kotyogta ki egy közeli forrás a The Sunnak.

Májusban elterjedtek a pletykák, hogy eljegyezték egymást, ugyanis egy akkor készült lesifotón jól kivehető volt egy hatalmas gyémántgyűrű Grace ujján. Mark Ronson a The FADER Uncovered podcastban erősítette meg, hogy tényleg megkérte kedvese kezét.

A zenésznek ez lesz a második házassága, 2011 és 2018 között a francia Joséphine de La Baume férje volt.

Ő Cindy Crawford férje

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos Cindy Crawford férje.

Ezt is szeretjük