Meryl Streepet ki nem állhatta a kollégája a forgatás alatt: emiatt balhéztak össze Dustin Hoffmannal
Meryl Streepnek és Dustin Hoffmannak nem ment túl jól a közös munka.

meryl-streep-dustin-hoffman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryl Streep a ’70-es évek közepe óta van a szakmában, és az egyik legtermékenyebb színésznőként tartják számon Hollywoodban. Összesen 74 alkotás köthető a nevéhez, így nem csoda, hogy az álomgyár nagyágyú színészei közül sokan feltűntek az oldalán.

Kollégái általában ódákat zengnek arról, mennyire jó hangulatú vele a közös munka, elképesztően inspiráló személyiségnek festik le az interjúkban, akitől rengeteget lehet tanulni. Egy valaki azonban biztosan nem mondana ilyen szépeket róla, Dustin Hoffmannal korántsem volt móka és kacagás együtt dolgozniuk.

Meryl Streep és Dustin Hoffman ezért utálja egymást

A két sztárt a Kramer kontra Kramer című 1979-es film hozta össze, amelyben egy olyan, válófélben lévő házaspárt alakítottak, akik a gyermekük felügyeleti jogáért viaskodtak. Nem véletlenül tudták olyan hitelesen megjeleníteni a feszültséget a filmvásznon, hiszen az akkor is tapintható volt a levegőben, amikor leálltak a kamerák.

meryl streep dustin hoffman
Fotó: Express / Getty Images Hungary

Az alapkonfliktust az okozta, hogy Streep engedélyt kapott a film írójától és rendezőjétől, Robert Bentontól, hogy átírjon néhány jelenetet a végső forgatókönyvben. Ez alaposan felbőszítette Hoffmant, miután meglátta a változásokat, nem tudott uralkodni magán, ordibálni kezdett partnernőjével.

- Meryl, miért nem állsz le végre a feminizmus zászlajának lebegtetésével, és játszod el normálisan a jelenetet? - idézte vissza kollégái szavait a színésznő a The Telegraph interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha ez még nem lett volna elég, a színész nem állt meg itt. A film egy pontján karaktere felpofozza a Meryl Streep által alakított Joannát. Az ominózus taslinál nem fogta vissza magát, jókorát lekevert a filmcsillagnak.

- Ez volt az első nagyjátékfilmem első forgatási napjának legelső felvétele, ő meg egyszerűen felpofozott. Látható a filmen, hogy hatalmas túlzás volt - mesélte 2018-ban a The New York Timesnak.

dustin hoffman meryl
Fotó: Michael Ochs Archives / Getty Images Hungary

Ez a tapasztalat évekig végigkísérte. Amikor 2013-ban Andy Cohen műsorában a Marry, Shag, Kill nevezetű játékot játszotta a műsorvezetővel, azaz egykori partnerei közül ki kellett választania hármat, és meg kellett mondania, hogy közülük kivel szűrné össze a levet, kivel házasodna, és kit tenne el láb alól. A harmadik kategóriánál nem teketóriázott sokat, egyértelmű volt, hogy Dustin Hoffman nevét mondja.

Sztárok, akik egymás agyára mentek a közös munka során

Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik tényleg nem kedvelték egymást a forgatások alatt.

Ezt is szeretjük