Azt pletykálták, Julia Roberts ki nem állhatta kolléganőjét: ilyen a viszonya valójában Susan Sarandonnal

Az Édesek és mostohák forgatásakor terjedtek a pletykák Julia Roberts és Susan Sarandon viszonyáról.

julia roberts susan sarandon cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Édesek és mostohák című film 1998-ban debütált a mozikban, a történet középpontjában az elvált, kétgyermekes édesanya, Jackie áll, akinek volt férje beleszeret egy nála jóval fiatalabb nőbe, Isabelbe.

A két nő között számos konfliktus zajlik le a filmben, annak idején a pletykalapok azt írták, hogy a Jackie-t alakító Susan Sarandon és az Isabel bőrébe bújó Julia Roberts a közös munka során ki nem állhatták a másikat.

Susan Sarandon és Julia Roberts tényleg nem kedvelik egymást?

A hírességek között lezajló konfliktusok hosszú évekig köztudatban maradnak, nem csoda, hogy Susan Sarandontól a mai napig rendszeresen megkérdezik az újságírók, hogy tényleg utálták-e egymást fiatalabb kolléganőjével?

Jelenetkép az Édesek és mostohák című filmből.
Jelenetkép az Édesek és mostohák című filmből.
Fotó: Getty Images Hungary

A 73 éves sztár Andy Cohen műsorában szerepelt még 2017-ben, ott egy rajongó tette fel neki az ominózus kérdést, amire a színésznőnek ez volt a válasza.

- Ha a színésznő egy férfi kollégájával forgat, azt pletykálják róluk, hogy viszonyuk van egymással, ha viszont egy nővel dolgozik együtt, egyből azt hiszik, ők ketten gyűlölik egymást - magyarázta.

julia roberts és susan sarandon 2
Fotó: Time Life Pictures / Getty Images Hungary

Mint kiderült, az akkori PR-osa terjesztette azt a sajtóban, hogy a két színésznő ki nem állhatja egymást. Valószínűleg azért tette mindezt, hogy még nagyobb reklámot kreáljon az Édesek és mostoháknak, hiszen ha minél többen csámcsognak a kettejük viszályáról, annál nagyobb az esélye, hogy a közös filmjük is jóval magasabb bevételt hoz a filmstúdiónak.

- Igazából Juliával nagyon jól kijövünk, de persze ha a két kolléga szimpatizál egymással, az kevésbé izgalmas a média számára - tette hozzá.

Sztárok, akik tényleg egymás agyára mentek a közös munka során

Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik tényleg nem kedvelték egymást a forgatások alatt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük