Végre láthatjuk Elon Musk 9 hónapos kisfiát: cuki fotó készült róluk

Elon Musk édesanyja osztotta meg a tündéri fotót fiáról és unokájáról.

elon-musk-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elon Musk napjainkban a világ leggazdagabb emberének vallhatja magát, 2021 januárjában a vagyona elérte a 189,7 milliárd dollárt. Olyan vállalkozások fűződnek a nevéhez, mint a Tesla, a PayPal vagy a SpaceX.

Ami a magánéletét illeti, nagycsaládos ember: előző házasságából hat gyermeke született: ikrei, Xavier és Griffin 2004-ben, hármas ikrei, Damian, Saxon és Kai 2006-ban jöttek világra. Sajnos legelső kisfia, Nevada Alexander tízhetes korában elhunyt 2002-ben. Jelenlegi párja, Claire Elise Boucher, művésznevén Grimes, egy kisfiúval ajándékozta meg 2020 májusában.

Elon Musk kisfia már kilenc hónapos

A 49 éves üzletember kisfiát, aki a különleges X Æ A-Xii nevet kapta, az elmúlt kilenc hónapban csak pár alkalommal láthatták a rajongók. A férfi édesanyja, Maye Musk sem posztolt eddig a kicsiről, ám a hétvégén lefotózta fiát és unokáját együtt, amit fel is töltött az internetre. A 72 éves modell imádni való fotója tarolt az Instagramon.

A követők csak úgy olvadoztak a fotó láttán: "X baba annyira édes.", "Jaj, már mennyit nőtt!", "Mind a ketten nagyon helyesek!", "Ő a világ legédesebb babája!" - írták a dicsérő szavakat.

Édesanyja, Grimes is megmutatta gyerkőcét közösségi oldalán, bár úgy fotózkodott vele, hogy a fiúcska arca ne látszódjon a képen. Az extravagáns énekesnő nem nagyon szereti kisfia arcát megmutatni, ez persze egyáltalán nem egyedi eset, sőt. Egyre több közszereplő dönt úgy, hogy egyáltalán nem rak ki képet a gyerekéről, vagy ha igen, olyan pózban fotózza le, hogy az arca ne legyen kivehető a képen. Ezzel is az utódjuk privát szféráját szeretnék megvédeni.

Amikor a kisfiú megszületett, hetekig ő volt az egyik téma a világsajtóban különleges neve miatt, legelőször a X Æ A-12 nevet kapta, de a helyi törvények nem engedik, hogy egy szám szerepeljen az ember nevében, így a 12-t végül római számmal írták ki, így már hivatalosan is el tudták intézni a pici anyakönyveztetését. Sokan eleinte el sem hitték, hogy tényleg ez a neve, otthon általában X-nek nevezik csak.

Nicole Kidman lányai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Nicole Kidman és Keith Urban két lánya.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük