Ed Sheeran és bájos felesége: Cherryt gyerekkora óta ismeri
Bár Ed Sheeran és Cherry kisgyerekként ismerték meg egymást, csak 2015-ben váltak egy párrá.

ed-sheeran-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ed Sheeran korunk egyik legtehetségesebb előadóművésze, 2011-ben jelent meg debütáló albuma + címmel, azóta pedig olyan slágereket gyártott, mint az A Team, a Thinking Out Loud, a Shape Of You vagy a Perfect.

Rengeteg érzelmes dalt szerzett, azonban soknak nem más volt a múzsája, mint bájos felesége, Cherry Seaborn.

Ed Sheeran felesége

11 esztendősek voltak, amikor először találkoztak, ugyanabban a városban nevelkedtek. Mind a ketten a Thomas Mills High School tanulói lettek. Akkoriban csak barátkoztak egymással, nem alakult ki köztük több. Érdekesség, hogy Sheeran már tinédzserként titkon szerelmes volt Cherrybe, de a lánynak akkor foglalt volt a szíve. Cherry nagyon sportos volt már az iskolában is, az iskola csapatában gyeplabdázott.

GettyImages-949564230
Fotó: Stephen Pond / Getty Images Hungary

Miután elvégezték a középiskolát, elsodorta őket az élet egymástól, a lány a Durham Egyetem hallgatója volt, majd 2013-ban, a diploma megszerzése után az amerikai Duke Egyetemre ment mesterképzésre, mindig is nagy vágya volt, hogy az Egyesült Államokban tanulhasson, erről a The Chronicle lapnak mesélt. Azért a Duke-ot választotta, mert ott tovább gyephokizhatott, emellett a képzést is megfelelőnek találta.

Miután megszerezte mesterképzését menedzsertanulmányokból, a New York-i Wall Streeten dolgozott. A Deloitte könyvelő cégnél kapott állást.

2015-ben sodorta össze újra az élet Ed Sheerannel, az énekes pont abban az időszakban az Egyesült Államokban turnézott, Cherry pedig Manhattanben élt. Egy közös barátjuk hozta őket újra össze. Amikor Sheeran New Yorkban lépett fel, találkoztak a lánnyal, és nosztalgiáztak a régi szép időkről. Az első hivatalos randijuk Taylor Swift július 4-i partiján volt, írta meg a People magazin.

Azóta elválaszthatatlanok egymástól, kedvese olyan dalok ihletője volt, mint a Perfect vagy a Photograph.

2016-ban költöztek össze, Cherry a zenész kedvéért tért vissza Angliába, ezután egy éven keresztül csak utazgattak azért, hogy megerősítsék a párkapcsolatukat. Sheeran 2017 decemberében kérte meg kedvese kezét, aki természetesen igent mondott. Egy évvel később pedig hivatalosan is férj és feleség lettek. 

Kislányuk, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran 2020 augusztusában látta meg a napvilágot.

Jon Bon Jovi a középiskolai szerelmét vette feleségül

Képes összeállításunkban megnézheted Jon Bon Jovi és felesége közös fotóit.

Ezt is szeretjük