Paul Rudd 25 éve fülig szerelmes szőke feleségébe: Julie két gyermekkel ajándékozta meg a színészt
Paul Rudd 1996-ban szeretett bele Julie-ba.

GettyImages-1187777688
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Rudd a ’90-es években robbant be a köztudatba, tinilányok milliói kedvelték meg a Spinédzserekben, a 2000-es években a Jóbarátok egyik visszatérő vendégszereplője lett, ugyanis ő alakította Phoebe szerelmét, Mike-ot. Judd Apatow rendező vígjátékaiban is rendszeresen szerepelt, ilyen volt a 40 éves szűz, a Felkoppintva vagy a 40 és annyi.

A 2010-es években csatlakozott a Marvel-moziuniverzumhoz, ő játssza a Hangya szerepét. Az 52 éves színész fantasztikusan néz ki, sokan viccelődnek azzal, hogy az évek alatt semmit nem változott, sőt, 2021-ben a People magazin őt választotta meg az év legsármosabb férfijának. Sajnos a női rajongóknak van egy rossz hírünk, a színész már régóta nem szingli.

Paul Rudd és felesége

1996-ot írunk, ekkor már Rudd bőven túl volt a Spinédzserek forgatásán, ebben az esztendőben New Yorkba költözött, és megfogadta Amy Heckerling rendező tanácsát, hogy mindenképp szerezzen magának egy sajtóst, írta meg az Hola! magazin. Miután megérkezett a bőröndjével a városba, muszáj volt sietnie, hiszen késésben volt egy meghallgatásról, amikor belépett egy ügynökségi irodába, otthagyta a bőröndjét, Julie Yaegger sajtós ajánlotta fel a színésznek, hogy ne álljon itt a poggyásza, átviszi inkább egy barátjához.

Ez a kép 2001-ben készült róluk.
Ez a kép 2001-ben készült róluk.
Fotó: Scott Gries / Getty Images Hungary

Ez a kedves gesztus elég volt ahhoz, hogy Rudd pár nappal később elhívja randizni a lányt. Sőt, lényegében ő volt az első ember, akit megismert New Yorkban.

- Elkezdtünk beszélgetni, és ott lakozott benne az érettség, ő is átélt néhány tragédiát az életében, én is, és az volt a benyomásom, hogy hú, ő egy nő, nem pedig egy lány - fogalmazta róla a színész, akit teljesen elragadtatott az, hogyan győzte le Julie azokat a nehézségeket, amiket az élet sodort elé.

Sokévnyi randizás után 2003 februárjában kötötték össze az életüket, fiuk, Jack 2004-ben, lányuk, Darby 2009-ben született.

2015-ben kapott Rudd egy csillagot a Hollywoodi hírességek sétányán, akkor a felesége és a gyerekei is támogatták őt az avatóünnepségen.
2015-ben kapott Rudd egy csillagot a Hollywoodi hírességek sétányán, akkor a felesége és a gyerekei is támogatták őt az avatóünnepségen.
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Arra mindig gondosan ügyeltek, hogy a gyermekeiket ne mutassák meg a nyilvánosság előtt, legelőször négyesben 2015-ben jelentek meg együtt Los Angelesben, akkor a Hollywoodi hírességek sétányán kapott Paul Rudd egy csillagot.

A 2020-as Golden Globe-gálán ilyen elegánsak voltak.
A 2020-as Golden Globe-gálán ilyen elegánsak voltak.
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

A házaspár a gyerekeikkel New York állam egyik kis településén, Rhinebeckben élnek. Nem azon sztárpárok közé tartoznak, akik folyamatosan a nyilvánosság előtt élik a magánéletüket. Persze olykor megjelennek együtt a vörös szőnyegen, de csak akkor, ha Ruddnak filmpremierje van, esetleg valamilyen díjátadón részt kell vennie.

Adam Sandler és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Adam Sandler felesége, Jackie.

Ezt is szeretjük