Latin szépség Rob Schneider ritkán látott felesége: Patriciával 10 éve házasok

Rob Schneider szívét ez a gyönyörű nő rabolta el.

rob-schneider-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rob Schneider olyan vígjátékokkal lopta be magát sokak szívébe, mint a Tök alsó, a Tökös csaj, a Tök állat vagy a Lúzer SC. Nem mellesleg szinte nincs olyan Adam Sandler-mozi, amelyben ne szerepelne, például a Nagyfiúkban, az 50 első randiban, az Apafejben és a Ne szórakozz Zohannal! című filmben is láthattad. Ami a magánéletét illeti, három alkalommal nősült, legidősebb lánya, Ella King édesanyját 1988-ban vette el, de 1990-ben elváltak. Második házassága sem tartott sokáig, Helenával három év után, 2005-ben mentek szét. Az igazit végül 2007-ben ismerte meg Patricia Azarcoya személyében.

Rob Schneider felesége

Patricia 1984 márciusában született Mexikóban. Felnőttkorára tévés producer lett belőle. A sors 2007-ben sodorta őt össze Schneiderrel, amikor a színész szerepelt az egyik olyan műsorban, amelynek ő volt a producere. Pont abban az évben volt a Kegyenc fegyenc premierje, ahova Schneider elhívta a latin szépséget, ám a nő nem tudott részt venni az eseményen. Végül pár héttel később randevúztak, ám a lány magával vitte az édesanyját is, erről a színész számolt be Howard Stern műsorában.

- Megláttam Patriciát, mellette meg az édesanyját. Erre az volt egyből a reakcióm, hogy akkor három főre kérnénk egy asztalt. Egyből tudtam, az édesanyján keresztül vezet a szívéhez az út - fogalmazta.

2011 áprilisában kötötték össze az életüket, így idén már a tizedik házassági évfordulójukat ünnepelhették. Két kislányt nevelnek, Miranda 2012-ben, Madeline 2016-ban látta meg a napvilágot. Több show-műsort forgattak már együtt, így a munka is összeköti őket. Harmonikus a kapcsolatuk, a 21 évnyi korkülönbség sem érdekli őket.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Rob Schneider felesége, Patricia.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük