Meglepő, mi volt Diana hercegnő reakciója, miután Tom Cruise-zal találkozott: a palota volt séfje kotyogta ki
Diana hercegnő fiaival látogatta meg Tom Cruise-t a Mission: Impossible forgatásán.

diana-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő a brit királyi család tagjaként rengeteg hírességgel találkozott, köztük volt Tom Cruise is, akit a Mission: Impossible forgatásán látogatott meg fiaival, Vilmos herceggel és Harry herceggel.

Az 1996-ban megjelent sikerfilm nagy részét Angliában és Lengyelországban vették fel. Amikor az Egyesült Királyságban forogtak a kamerák, akkor látogatták meg az előkelőségek Cruise-t. Darren McGrady, a Kensington-palota egykori séfje a Hello! magazinnak árulta el, mi volt a hercegnő reakciója azután, hogy eltöltött némi időt a színésszel.

Diana hercegnő és Tom Cruise találkozása

1995-ben a Pinewood Studióban járt a hercegnő két fiával, akkor éppen a Mission: Impossible-t forgatták, ami óriási kasszasiker lett, nem csoda, hogy azóta további hat rész készült hozzá, a hetedik premierje várhatóan 2023-ban lesz.

Diana a fiaival járt a Mission: Impossible első részének forgatásán.
Diana a fiaival járt a Mission: Impossible első részének forgatásán.
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

Darren McGrady elmondta, hogy még a látogatás előtt a hercegnő tőle kérte ki a véleményét, hogy szerinte érdekli-e a fiúkat egy ilyen forgatás, erre a séf viccesen megjegyezte, nem tudja biztosan, mi lesz a gyerekek véleménye, de mégis találkozhatnak Tom Cruise-zal.

Miután megtörtént a nagy találkozás, Diana újra a konyhában járt, ahol egy vicces mondat hagyta el a száját.

- Bejött a konyhába, vett egy gyümölcsöt, majd elment, nem mondott semmit. Azonban ahogy kiment a konyhából, ennyi elhagyta a száját: "Lekerült a listámról. Túl alacsony" - idézte Diana viccelődését.

Tom Cruise 1995-ben, a Mission: Impossible forgatásán.
Tom Cruise 1995-ben, a Mission: Impossible forgatásán.
Fotó: Murray Close / Getty Images Hungary

A hercegnő lényegében azzal poénkodott, hogy miért nem hajlandó randizni Tom Cruise-zal. Valószínűleg ha a színész kellően magas lett volna, akkor sem vetette volna ki rá a hálóját, hiszen 1995-ben Cruise még Nicole Kidman férje volt, ráadásul két gyermeket neveltek együtt, Isabellát és Connort.  

Diana utolsó fotózásán

Diana hercegnőt Mario Testino sztárfotós örökítette meg utoljára hivatalos fotózáson.

Ezt is szeretjük