Victoria Beckham ennél idegesebb nem is lehetne: férje miatt főhet a feje
Veszélybe került a Beckham-birodalom.

GettyImages-1071529708
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még október végén derült ki, hogy David Backham 175 millió eurós megállapodást írt alá a 2022-es katari világbajnokság szervezőivel, így az elkövetkező tíz évben nemcsak a vb-t, hanem a közel-keleti emírséget is népszerűsíti.

Számos rajongó kiakadt a világhírű exfutballista döntése miatt, aki egyben az UNICEF nagykövete, ugyanis Katarban a nők még mindig másodrangú állampolgároknak számítanak, emellett büntetik a homoszexualitást is. A botrány nemcsak Davidre, hanem feleségére, Victoria Beckhamre is komoly hatással van, írta meg a Closer Online.

David Beckham katari szerződése miatt áll a bál

Davidet kapzsinak titulálták, és egy olyan erkölcstelen embernek, aki jó pénzért képes eladni a lelkét az ördögnek. Többen arra kérték az UNICEF-et, hogy fosszák meg a nagyköveti pozíciójától, míg az emberi jogokért kiálló szervezet, az Amnesty International UK arra kérte a sztárt, hogy beszéljen az aggasztó körülményekről, ami Katarban zajlik. A nőknek olyan nehéz ott a helyzetük, hogy külön engedélyt kell kérniük egy férfitól, ha házasodni, utazni vagy dolgozni szeretnének. A másságukat felvállaló emberek börtönbüntetésre számíthatnak.

GettyImages-1350277038
Fotó: Michael Reaves / Getty Images Hungary

A lap megírta azt is, hogy komoly rabszolgamunka folyik az országban, eddig 6500 bevándorló hunyt el az építkezési munkálatok alatt, amelyek azóta folynak, mióta Katar tíz évvel ezelőtt elnyerte a világbajnokság rendezési jogát. A stadionok építése alatt összesen 37 kimerült munkás esett össze, majd vesztette életét.

A bennfentesek szerint Victoria Beckhamet is felzaklatta ez a botrány, a divattervezőre rájárt a rúd mostanában, ugyanis a márkája 46 millió fontos veszteséget halmozott fel az indulása óta, retteg attól, hogy férje üzleti döntése végleg tönkreteheti a Beckham nevet mint márkát.

- Természetesen Vickel is konzultáltak David üzleti döntésével kapcsolatban, de teljesen ledöbbent, mekkora negatív visszhangot okozott ez az egész, most azon töri az agyát, hogyan mászhatnának ki ebből - magyarázta a lapnak egy informátor.

GettyImages-1346613935
Fotó: Craig Barritt / Getty Images Hungary

- Voltak fenntartásai, de álmában sem gondolta, hogy ez ilyen mértékben visszaüt. A világbajnokság hatalmas, és úgy gondolta, hogy óriási húzás lesz, ha David válik az arcává, és ez majd valóban megerősíti a hatalmát.

Nagyon szerencsétlenül érzi magát emiatt.

Victoriát teljesen összezavarta az emberek negatív véleménye, retteg attól, hogy ez a rossz üzleti döntés tönkreteheti mindazt, amit az elmúlt évtizedek alatt felépítettek, nem mellesleg a baráti kapcsolataik is veszélybe kerültek. A Spice Girls egykori tagja és férje jó barátságot ápolnak Elton Johnnal és férjével, David Furnishsel. Még a legközelebbi barátait is felhívta, hogy tanácsot kérjen tőlük, és tudassa velük, hogy férje, bár aláírta a szerződést, ez nem azt jelenti, hogy egyetért mindazzal, ami Katarban zajlik. Helyette abban reménykednek, hogy befolyásukkal hatni tudnak a katari törvényhozókra, és egyfajta pozitív változás lendül be az emberi jogok kapcsán az emírségben.

Friss fotókon a sztárpár egy szem lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos kiskamasz lett Harper Seven Beckhamből.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük