Will Smith családapaként szeretett bele kolléganőjébe: a forgatás után sem tudta elfelejteni

Will Smith Will című önéletrajzi könyvében árulta el, hogy első házassága alatt beleszeretett egy másik nőbe.

will-smith-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok olyan híresség akad Hollywoodban, aki úgy dönt, papírra veti évek óta tartó karrierjének fontos és meghatározó pillanatait. Az álomgyár csillagainak memoárjaiban sokszor derül fény olyan történetekre, amelyek mindezidáig rejtve maradtak a közönség előtt.

Ezúttal Will Smith vetette papírra az életét, a november 9-én megjelenő Will című memoárjában pedig meglepő dologról vallott: házasemberként szeretett bele az egyik kolléganőjébe.

Will Smith családapaként szeretett bele egy másik nőbe

1993-at írtunk, amikor az addig főleg zenei munkásságáról és a Kaliforniába jöttem című vígjátékáról ismert Smith megkapta első komolyabb szerepét a 6szoros ölelés című drámában. 

Will Smith és első felesége, Sheree Zampino 1993-ban.
Will Smith és első felesége, Sheree Zampino 1993-ban.
Fotó: Miranda Shen / Getty Images Hungary

Nem csak színészként kellett szembenéznie új kihívásokkal, egy évvel korábban vette feleségül első nagy szerelmét, Sheree Zampino színésznőt, aki még a házasságkötésük évében életet adott egyetlen közös gyermeküknek, Treynek. A filmcsillag ugyan otthon is helyt szeretett volna állni édesapaként, nagyon fontos volt számára, hogy jól teljesítsen a forgatáson, és a lehető leghitelesebben tudja visszaadni a ráosztott karaktert. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A színjátszás egy radikális módszerét választotta, a "metod acting” technikával készült a szerepre, amelyet a híres orosz rendező, Konsztantyin Sztanyiszlavszkij fejlesztett ki az 1920-as években. A lényege dióhéjban, hogy az ezt alkalmazó művészek teljesen eggyé válnak a figurájukkal. Annak érdekében, hogy megértsék az érzelmi világát és motivációit, a hétköznapi életükben is igyekeznek aszerint cselekedni, amilyen embert játszanak éppen.

"Sheree és én friss házasokként próbáltunk boldogulni egy kisbabával kiegészülve, csak elképzelni tudom, milyen rémisztő lehetett neki az, aminek kitettem akkor” - emlékezett vissza Smith a művében, melynek részleteit a People magazin közölte.

Smith ennek az intenzív metódusnak tulajdonítja azt is, hogy a forgatás során teljesen beleszeretett a partnernőjét játszó Stockard Channingbe. Olyan erős érzelmeket táplált iránta, hogy még a közös munka befejeztével is csak rá tudott gondolni.

Stockard Channing, a színésznő, akibe Will Smith menthetetlenül szerelmes lett.
Stockard Channing, a színésznő, akibe Will Smith menthetetlenül szerelmes lett.
Fotó: Images Press / Getty Images Hungary

"Amikor befejeztük a filmet, Sheree, Trey és én visszaköltöztünk Los Angelesbe. A házasságunk ekkor nagyon ingoványos talajra tévedt, ugyanis folyton azon kaptam magam, hogy Stockardra gondolok, hogy őrülten vágyom a társaságára. Ez a veszélye ennek a színészi technikának, a karakterem beleszeretett a színésznőbe, és én is ugyanezt tettem.”

Végül a kapcsolat szigorúan plátói maradt, Smith és Sheree pedig még további három évig éltek házastársakként. Nem ez volt az első alkalom, hogy a sztár családapaként kacsintott más nőkre, korábban megírtuk, hogy Charlize Theronhoz is erős érzelmek fűzték a közös filmjük forgatása során.

Hollywood sztárpárjai, akik forgatáson jöttek össze

Képes összeállításunkban olyan sztárpárokat mutatunk, akik a filmvásznon alakított románcukat az életben is folytatták.

Ezt is szeretjük