Így reagált Hillary Clinton, amikor megtudta, hogy a férje megcsalta Monica Lewinskyvel

Hillary Clinton így érezte magát, miután megtudta, hogy a férje félrelépett.

hillary-clinton-covef

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bill Clinton és Monica Lewinsky titkos viszonyára 1998 januárjában derült fény, ami a '90-es évek legnagyobb botrányává dagadt. A Fehér Ház alkalmazottjával évekig csalta feleségét, Hillary Clintont, pontosabban 1995 novemberétől 1997 márciusáig.

Bill és Hillary 1971-ben ismerkedtek meg a Yale Egyetem könyvtárában, két évvel később eljegyezték egymást, majd 1975-ben összeházasodtak. Lányuk, Chelsea 1980-ban jött a világra. A kapcsolatuk végül túlélte a megcsalási botrányt, azonban érthető módon hatalmasat csalódott Hillary akkor a férjében, ez a róla szóló dokumentumfilmből derült ki, amit a Hulu mutatott be 2020 tavaszán.

Ez volt Hillary Clinton reakciója, miután megtudta, hogy férje megcsalta

A rossz hírt a politikus közölte a feleségével, részletesen beszámolt neki a félrelépéséről, amelyről úgy gondolta, hogy egy megbocsáthatatlan tett.

GettyImages-905572
Fotó: Getty Images / Getty Images Hungary

- Úgy éreztem magam, mintha megsemmisítettek volna. Egyszerűen nem tudtam elhinni, annyira vérig sértett, hogy csak ezt tudtam mondani neki: "Ezt nem hiszem el. Nem hiszem el, hogy hazudtál nekem." Borzalmas pillanat volt ez - magyarázta a dokumentumfilmben Hillary Clinton.

Az asszony azelőtt tudta meg, hogy a férje félrelépett, mielőtt kirobbant volna a botrány, pont emiatt arra kérte a férfit, hogy ugyanezt a sztorit mondja el a lányuknak is, nehogy Chelsea a médiából értesüljön apja szörnyű tettéről.

GettyImages-50417879
Fotó: Diana Walker / Getty Images Hungary

A házasságuk ezután érthető módon a tönk szélére került, ebben a nehéz időszakban a legfőbb támaszuk lányuk lett. A botrány évében készült egy felvétel, amelyen lányuk mind a kettőjük kezét megfogta, a kép bejárta a világsajtót, többen azt feltételezték, hogy ez nem egy őszinte, hanem egy megrendezett pillanat volt, és miután leálltak a fotózással, rögtön eleresztették egymás kezét, ám ez nem volt így.

GettyImages-109281919
Fotó: The Washington Post / Getty Images Hungary

- Chelsea-nek az volt végig a célja, hogy összetartson bennünket. Amikor ezt megtette, teljesen lenyűgözött engem, hihetetlenül erős és bölcs volt már akkor is - tette hozzá.

A politika területén eszébe sem jutott, hogy a botrány után ne támogassa a férjét, sőt, kiállt mellette. Azonban muszáj volt végiggondolnia, hogy ki akar-e lépni a házasságból, vagy sem, végül arra jutott, megérdemlik, hogy megmentsék a kapcsolatukat. 

Joe Biden unokája, Naomi

Képes összeállításunkban megnézheted Joe Biden unokáját, Naomit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük