Will Smith epekedett a gyönyörű, szőke kolléganőjéért: szerelmük végül ezért nem teljesedhetett be

Will Smith és Charlize Theron hiába habarodtak teljesen egymásba, plátói maradt a szerelmük.

will-smith-charlize-theron-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban nem ritka jelenség, hogy két sztár között a közös munka során szövődik szerelem. Egy film forgatása gyakran akár hónapokig is eltarthat, ilyenkor a stáb szinte minden idejét annak szenteli, hogy tökéletesítsék az általuk készített alkotást. Egy ennyire sokáig tartó, szoros együttlét alatt pedig óhatatlanul előjönnek az érzelmek.

Will Smith és Charlize Theron között is csak úgy szikrázott a levegő, amikor mindketten szerepet kaptak a 2000-ben bemutatott Bagger Vance legendája című filmben.

Will Smith és Charlize Theron kapcsolata

Nekik nem is volt szükségük a hosszú, dolgos órákra, elég volt pár perc egymás társaságában ahhoz, hogy rájöjjenek, mennyire összeillő párt alkothatnának. Erről a gyönyörű, szőke színésznő vallott a Daily Records interjújában 2012-ben.

will smith charlize 1
Fotó: Nick Elgar / Getty Images Hungary

- Nem volt alkalmunk olyan sok időt együtt dolgozni, mint amennyit szerettünk volna, és mégis elég volt körülbelül öt perc, hogy őrülten egymásba szeressünk. Epekedtünk egymásért, hiszen annyira hasonló beállítottságú emberek vagyunk.

Bár végig úgy viselkedtek, mint egy évődő pár, folyamatosan ugratták és heccelték a másikat, szerelmük sosem teljesedhetett be, hiszen mindketten komoly kapcsolatban éltek. Smith akkor már három éve élt házasságban Jada Pinkett Smithszel, aki épp abban az esztendőben adott életet második gyermeküknek, Willow-nak. Theron szíve is foglalt volt, ő az ír származású színész, Stuart Townsenddel élt együtt.

will charlize
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

Egyikőjük sem tagadta a vonzalom kölcsönösségét, ám ezen kívül sosem árultak el semmilyen további információt arról, hogyan léptek túl az érzelmeiken. Egyes rajongók úgy vélik, a két filmcsillag titokban viszonyt folytatott egymással, sokan azóta vannak ezen a véleményen, mióta Smith a nyilvánosság előtt is beismerte, feleségével nyitott házasságban élnek.

Hollywood sztárpárjai, akik forgatáson jöttek össze

Képes összeállításunkban olyan sztárpárokat mutatunk, akik a filmvásznon alakított románcukat az életben is folytatták.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük