Will Smith 19 éves lánya falatnyi fehérneműbe bújt: Willow ilyen dögös volt a divatbemutatón

Willow Smith csipke melltartóban és neccharisnyában lejtett végig a Savage X Fenty kifutóján.

will-smith
beauty and style
Top olvasott cikkek

2019-ben láthatta a közönség először a Savage X Fenty fehérneműmárka grandiózus divatbemutatóját, amelynek kreatív rendezője nem más, mint Rihanna. A show különlegessége, hogy a lenge darabokat nem csak cérnavékony modellek prezentálják. Erősítve a testpozitív mozgalmat a divatvilágban, a legkülönbözőbb alakú és etnikumú hírességek lejthetnek végig a kifutóján.

Az idei bemutatót két részben vették fel, a Vol. 2 elnevezésű második részben olyan sztárok húzták magukra a barbadosi származású előadó által tervezett darabokat, mint Demi Moore, Cara Delevingne, Paris Hilton vagy Will Smith lánya, Willow.

Will Smith lánya, Willow

A 19 éves szépség számára hatalmas dolog volt, hogy részese lehetett a produkciónak, hiszen Rihannát igazi látnoknak tartja. Ő a „Mood” című szegmensben tűnt fel, a dögös neccharisnyából és csipkés fehérneműből álló szettben minden szem rászegeződött. 

Sok rajongó hátast dobott attól, milyen gyönyörű nővé vált Willow az évek során, ám nem csak a külsejére érdemes odafigyelni. Énekesnőként és színésznőként képzeli el a jövőjét, fellépett már az amerikai X-Faktorban, de édesapja oldalán is láthattad a Legenda vagyok című filmben.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szexi volt Will Smith lánya a Savage X Fenty show-ján, és azt is láthatod, mennyit változott az utóbbi időben.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük