Val Kilmer 28 éves lánya barna szépség: Mercedes darázsderekára nem találunk szavakat

Val Kilmer és lánya együtt játszanak a Paydirt című filmben.

val-kilmer-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Val Kilmer és Joanne Whalley nyolc évig tartó házasságából két gyermekük született, Mercedes 1991 októberében, Jack 1995 júniusában látta meg a napvilágot. A volt színészpár nagy hatással volt gyerekeikre, ugyanis mindketten a nyomdokaikba léptek. A 28 éves lányuk új filmje idén augusztusban jelent meg Paydirt címmel, édesapja oldalán bizonyíthatott.

Val Kilmer lánya, Mercedes

Mercedes Kilmer a PageSixnek mesélt a karrierje alakulásáról.

- Anyukám sosem erőltette, hogy a show-bizniszben dolgozzak, a szüleim teljesen semlegesen viszonyultak hozzám ebből a szempontból. Nem tiltottak egy szakmától sem, de nem is beszéltek rá és bátorítottak semmire sem. Egyszerűen így alakult, az öcsém is színész, ráadásul az első filmem, amit apával csináltam, most jelent meg. 12 évesen jöttem rá, hogy érdekel a színészet, a Rómeó és Júlia darabban játszottam, de amint a színpadra léptem, egyszerűen annyira átszellemültem, hogy nem is emlékszem, mit csináltam. Ezután csak arra vágytam, hogy életem végéig a színészettel foglalkozhassak - magyarázta a lapnak.

Ez az első mozifilmje, előtte csak rövidfilmekben szerepelt. Val Kilmer lányának jó esélyei lehetnek Hollywoodban, ugyanis gyönyörű nővé érett. Nagyon bájos arcvonásokkal áldotta meg a sors, ráadásul az alakja is irigylésre méltó. Sok nő vágyik olyan darázsderékra, amilyen neki van. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Val Kilmer lánya.

Ezt is szeretjük