Victoria és David Beckham fia intim fotókat posztolt menyasszonyáról: kapott érte hideget-meleget

Brooklyn Beckham ezekkel a képekkel kicsit messzire ment sokak szerint.

beckhamék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mintha tegnap lett volna, hogy David és Victoria Beckham szülőkké váltak. A házaspár összesen négy gyermeket vállalt: Brooklyn 22, Romeo 19, Cruz 16, Harper lányuk pedig tízéves.

Legidősebb gyermekük már kirepült a családi fészekből, sőt már menyasszonya is van, a 26 éves Nicola Peltz színésznővel 2019 októbere óta vannak együtt, 2020 júliusában jegyezték el egymást. A közösségi oldalaikon szívesen posztolnak egymásról szerelmes fotókat, ám a legutóbbi alkalommal Brooklyn sokaknál kicsapta a biztosítékot.

Brooklyn Beckham és menyasszonya intim fotói

"Feleség egy életre" - ezt a kommentet fűzte legújabb fotói alá a sztárházaspár elsőszülött gyermeke. A fotókat a fürdőszobájukban készítette, amelyek elég intimre sikeredtek. A félakt vagy a teljesen akt fotókat csak kevés páros meri bevállalni együtt. Bár Brooklyn profi fotósként ügyelt arra, hogy a jó ízlés határain belül maradjanak, és inkább művésziek legyenek a képek, ettől függetlenül többeket zavar, ha valaki ennyire merész módon tetszeleg az Instagramján.

1
Fotó: Instagram/Brooklyn Beckham

"Egyes dolgokat jobb inkább privát módon kezelni!" "Szívesebben látnám, hogyan főzöl, ahelyett, hogy a párodat mutogatod meztelenül." "Szerintem tíz évvel később már kínosan fogtok visszanézni ezekre a képekre, de most még oké." "Mégis miért osztjátok meg mindenkivel ezeket az intim fotókat?" - fogalmazták a kritikusok.

Másoknak viszont tetszettek a képek: "Annyira szépek vagytok együtt!" "Fiatalok és szerelmesek. Nem foglalkoznak semmi mással a világban. Szerintem ez tökéletes, mosolyt csaltatok az arcomra" - írták.

Brooklyn és Nicola egy partin találkoztak először egymással, azóta is elválaszthatatlanok. Hihetetlen tempóban haladt előre a kapcsolatuk, hiszen pár hónap járás után megtörtént a lánykérés. Egyelőre még nem házasodtak össze, de már tervben van az esküvő. Sőt, Los Angeles egyik előkelő negyedében, Beverly Hillsben vásároltak egy ingatlant 10 millió dollárért 2021 nyarán.

2021 szeptemberében kötötték volna össze az életüket, ám a koronavírus-járvány miatt inkább 2022-re halasztották a lagzit.

2
Fotó: Instagram/Brooklyn Beckham

Brooklyn családja imádja Nicolát, édesanyja csak jó dolgokat mesélt róla 2020-ban a Lorraine talk-show-ban.

- Csodálatos teremtés. Aranyos, kedves, egy imádni való, melegszívű, tényleg egy csodás nő. Nem is kívánhattunk volna nála jobbat. Nagyon boldogok vagyunk mi is, szeretjük őt, és a fiunk is örül ennek.

A fiatalok a közösségi oldalukon is gyakran hangot adnak annak, hogy mennyire szeretik egymást, és el sem tudnák képzelni az életüket a másik nélkül.

David és Victoria Beckham kislánya

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagylány Harper.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük