Daniel Craig 29 éves lánya szőke szépség: fotókon a ritkán látott Ella

Daniel Craignek első házasságából született egy lánya, Ella.

daniel craig cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Daniel Craig, a James Bond sztárja két gyermek édesapja, jelenlegi feleségével, Rachel Weisszel 2018-ban váltak szülőkké, egy kislányt nevelnek együtt.

A színésznek előző házasságából született egy másik lánya, volt felesége, Fiona Loudon 1992-ben hozta világra Ellát, akiből mára gyönyörű, felnőtt nő lett.

Ő Daniel Craig lánya

Daniel Craig és Fiona Loudon házassága nem tartott sokáig, lányuk születési évében kötötték össze az életüket, ám 1994-ben elváltak az útjaik. A kicsit a nő nevelte fel. Ella gyermekkora nagy részét Londonban töltötte el, 17 éves volt, amikor Massachusettsbe költözött, ugyanis felvették egy bentlakásos iskolába. Az alábbi fotón ő látható, nagyon csinos, felnőtt nővé érett.

A középiskolai tanulmányai után a New York-i Egyetem hallgatója lett, ahol színház- és színművészetet hallgatott. A szülei tanácsára választotta ezt a szakot, ugyanis tinédzserként depresszióval küzdött.

- Lehet, hogy a legcsodálatosabb emberek vannak körülötted, és szeretnek téged, de ettől függetlenül teljesen elvakít ez az állapot. Nagyon magányosnak és elszigeteltnek éreztem magam, de a családom észrevette ezt a gondom, és segítségül a színészetet ajánlották nekem - idézte a lány szavait a Spockandchristine.com oldal.

2017-ben szerepelt élete első alkotásában, ami a Maneater című rövidfilm volt, 2018-ban jelent meg első mozifilmje, a Trauma is a Time Machine. 

Instagram-oldalából kiderült, hogy modellként is dolgozik, a Select Model Global ügynökség egyik manökenje, ezenkívül két tehetségügynökséggel áll szerződésben, az egyik az Independent Talent Group, a másik a Buchwald cég.

2019-ben olyan pletykák röppentek fel vele kapcsolatban, hogy ő lesz majd a következő Bond-lány, természetesen csak azután, miután édesapja végleg visszavonul a titkosügynök szerepéből. Craig utolsó Bond-filmje, a Nincs idő meghalni az eredeti tervek szerint 2020-ban jelent volna meg, ám a koronavírus miatt elhalasztották a premiert, ami végül 2021 szeptemberére csúszott.

Tom Cruise gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki napjainkban Tom Cruise gyermekei.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük