Gabriela Spanic dögös, piros estélyiben tért vissza a Dancing With The Starsba

Gabriela Spanic ilyen csinos volt a Dancing With The Stars elődöntőjében.

gabriela-spanic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dancing With The Stars második évadának elődöntője óriási meglepetésként szolgált a tévénézőknek, ugyanis Gabriela Spanic ismét visszatért a TV2 képernyőjére.

A decemberben 48. születésnapját ünneplő venezuelai színésznő a táncos műsor első évadában versenyzőként bizonyíthatott, végül második helyezett lett. A szombati elődöntő alkalmából viszont vendégzsűriként mondhatta el véleményét a produkciókról.

Gabriela Spanic a Dancing With The Stars vendégzsűrije volt

Gabriela Spanic már a TV2 show-jának első évadában megmutatta, hogy mennyire nőies és dögös az ízlése, ha ruhaválasztásról van szó. Zsűritagként egy földig érő, piros estélyiben mutatta meg fantasztikus alakját.

DWTs8adas-49
Fotó: TV2 Sajtószoba

Bereczki Zoltánnal, Ördög Nórával, Molnár Andreával és Kováts Gergely Csanáddal együtt véleményezte a versenyzőket szombaton. A zsűri tagjairól még egy csoportkép is készült, nemcsak Spanic, hanem Ördög Nóra és Molnár Andrea is ragyogóan néztek ki. Ördög ruháját Holdampf Linda és Demeter Richárd tervezték.

DWTs8adas-109
Fotó: TV2 Sajtószoba

Spanic örült, hogy visszatérhetett Budapestre, a Mokka interjújában elmesélte, hogy amikor a tavalyi évadban táncosként lépett a színpadra, nagyon sokat gyakorolt, hiszen nem egyszerű hétről hétre bizonyítani a zsűritagok előtt. Színésznőként a magabiztosság és a kisugárzás az, amire a legjobban figyel egy személy megítélésében a színpadon, az elődöntőben is ezen szempontokat helyezte előtérbe.

Spanic már a hetedik élő show-ban is részt vett, ugyanis akkor Andrei Mangrával és Tóth Andival együtt táncoltak.

Ő Gabriela Spanic ikertestvére

Tudtad, hogy Gabriela Spanicnak a való életben van egy ikertestvére? Nézd, hogy hasonlítanak!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük