Az 55 éves Cindy Crawford félmeztelen képe: a merész fotózást a Vogue kedvéért vállalta be
Cindy Crawfordról irtó dögös képek készültek.

cindy-crawford-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvannak a sztármodelljei, a '90-es években a kifutókat olyan szépségek uralták, mint Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Tyra Banks, Kate Moss vagy éppen Cindy CrawfordMindenkinek megvolt a maga kedvence, sokaknak az őzikeszemű és barna hajú Crawford tetszett a leginkább.

Modellkarrierjét a '80-as években kezdte, de a '90-es években csak még magasabbra ívelt karrierje, nemcsak a kifutókon vagy a magazinok címlapjain bizonyíthatott, hanem videóklipekben is szerepelt, például George Michael és Jon Bon Jovi is felkérte őt, hogy benne legyen a videójukban. Bár manapság átadta a stafétabotot lányának, Kaia Gerbernek, ettől függetlenül néha ugyanúgy elvállal címlapfelkéréseket.

Cindy Crawford a Vogue címlapján

A Vogue brazil kiadásának bebizonyította, mennyire remek formában van az 55 éves sztár. A felvételek, amelyeket a Luigi és Iango fotópáros készített róla, roppant merészek, mégis művészi munkák lettek. Crawford még a félmeztelenséget is bevállalta, az alábbi felvételen jól látszik, hogy csak egy melltartó van rajta, alsónemű viszont nincs, csak a két karja árnyéka kivehető. Érthető módon arra gondosan ügyelt, hogy ne mutasson meg mindent a nagyvilágnak, így a kezeivel eltakarta az intim testrészét.

Egy másik felvételen egy dögös, csipkéből készült bodyt viselt harisnyával, de más szetteket is felvett a fotózás alatt, az összes képet úgy nézheted végig, ha az alábbi Instagram-poszt jobb oldalán látható nyílra kattintasz.

Életében először szerepelt a brazil Vogue címlapján, a lap főszerkesztője, Paula Merlo azért kérte fel őt, mert szeretné megmutatni az olvasóknak, hogy a nőiesség megélése kortalan, nem arra kell törekedni, hogy megállítsuk az időt, hiszen ez lehetetlen. Helyette éljük meg büszkén a korunkat. Cindy Crawford azon hírességek közé tartozik, aki nem élt sosem plasztikával, a természetes szépség híve maradt, emiatt kiváló példakép sokak számára. Nem mellesleg a magazin szerkesztője szerint csak még varázslatosabb lett a megjelenése, hiszen a sok tapasztalattal, amit megélt az évek alatt, csak még erősebb és befolyásosabb nővé vált.

A gyönyörű modell számára a fotózás sok szép régi emléket idézett elő, a fotózást New Yorkban szervezték le, izgatottan várta a közös munkát, nem mellesleg a művészpáros egyikével, Luigival már a '80-as és a '90-es években is dolgoztak együtt. Crawford meg is köszönte a két férfinak, hogy emlékeztették, mit is szeret annyira a modellkedésben.

Melissa McCarthy címlapfotója

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodálatosan fest Melissa McCarthy.

Ezt is szeretjük