Britney Spears megvált hosszú hajától: aggasztónak tartják a rajongók a viselkedését

Britney Spears új haját egy bizarr videóban mutatta meg.

Britney Spears új haja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears az Instagramon jelentette be, hogy rövidre vágta le a haját. 

Az idén decemberben 41. születésnapját ünneplő énekesnő azonban egy olyan videóval jelentette be ennek hírét, amelyet látva egyből aggódni kezdtek érte a rajongók.

Britney Spears új haja

"Az egész hajamat levágtam! De még nem akarom megmutatni" - írta az alábbi videójához. A felvétel alatt egy szalmakalapot és egy alsóneműt viselt csak. Ahogy forgolódott a felvétel alatt, ki lehetett szúrni, hogy tényleg sokkal rövidebb lett a frizurája, körülbelül 10-15 centiméteres hosszúságú lehet.

A felvételt láttán egyből aggódni kezdtek érte a rajongók:

"Valaki segítsen ennek a lánynak, látszik, hogy súlyos gondjai vannak mentálisan!" "Én vagyok az egyetlen, akinek rossz érzése lesz a videói láttán? Szerintem valami sötét dolog áll a háttérben!" "Szegény nő, énekesnőként imádom, de mint magánember... látszik, hogy esik szét. Miért nem avatkozik közbe a férje, és miért nem segít neki?" - írták a kommentelők.

Többen azért támadták a sztárt, ugyanis fiai arra kérték, hogy ne posztoljon magáról kínos, meztelen vagy félmeztelen fotókat, mert ezzel őket is kellemetlen helyzetbe sodorja.

Britney 2021-ben vált újra szabaddá, előtte 13 évig édesapja volt a gondnoka. Ezt az időszakot kész pokolként élte meg, folyton dolgoztatták, erős gyógyszerekkel és drogokkal tömték, rákényszerítették a fogamzásgátlásra, emellett szigorú szabályok között teltek mindennapjai.

Britney és férje otthona

Képes összeállításunkban megnézheted Britney Spears és Sam Asghari új otthonát.

Ámulunk Britney Spears és férje új luxusotthonán: ilyen fényűzésben csak a királyok élnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük