Ámulunk Britney Spears és férje új luxusotthonán: ilyen fényűzésben csak a királyok élnek

Britney Spears új háza maga az álom.

Britney Spears háza
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears és férje, Sam Asghari június elején kötötték össze az életüket, azonban egy újabb mérföldkő elé érkezett a kapcsolatuk, ugyanis a kaliforniai Calabasasban vették meg új luxusvillájukat.

Britney Spears háza

A pop koronázatlan hercegnője 11,8 millió dollárt fizetett ki a gyönyörű, 1082 négyzetméteres otthonért, amely egy félhektáros földterületen fekszik. Az óriási luxusvillában bőven akad hely: hat háló és kilenc fürdőszoba található, a garázsban pedig összesen öt autó fér el. Van külön borospincéje és egy tíz férőhelyes moziterme. A kertje is lélegzetelállító, a medence mellett kialakítottak egy pezsgőfürdőt is, ahol megpihenhet az énekesnő és szerelme.

A ház stílusáról a barokkos túldíszítettség ugrott be nekünk elsőre, a királyi családokra jellemző, hogy ilyen környezetben élnek. Képes összeállításunkban megnézheted Britney Spears és Sam Asghari új otthonát.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük