Íme Amber Heard luxusvillája belülről: a sivatagban található a 210 millió forintot érő otthon

Megnézheted, milyen Amber Heard otthona belülről.

amber-heard-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amber Heard nevét az elmúlt hetekben felkapta a világsajtó a Johnny Depp-pel való pereskedése miatt. A 36 éves színésznő jelenleg a hollywoodi csillogástól kissé távol, a sivatag közepén elhelyezkedő Yucca Valley kisvárosban él. 

Amber Heard otthona

A Los Angelestől 193 kilométerre eső Yucca Valley-ben mindössze 20 ezer fő él. Az ott található otthonát 2019-ben vásárolta meg 570 ezer dollárért, átváltva 210 millió forintért. A két és fél hektáros területen egy 232 négyzetméteres házban él, amelyben három hálót és három fürdőszobát alakítottak ki. A 2015-ben felépített ingatlanhoz tartozik egy óriási garázs is, amelyben három jármű fér el.

Képes összeállításunkban megnézheted Amber Heard otthonát.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük