Íme Vilmos herceg és Katalin hercegné új otthona: a Kensington-palotából egy szerényebb házba költöznek

Fényképen mutatjuk Vilmos herceg és Katalin hercegné új otthonát.

GettyImages-1386765328

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné költözéséről még áprilisban írtunk, a házaspár akkor még nem döntötte el, hogy pontosan melyik birtok lenne az új otthonuk, azonban végre kiderült, melyik ingatlanra esett a választásuk.

A Daily Mail a Majesty Magazine alapján megírta, hogy a nyáron teszik át a székhelyüket a londoni Kensington-palotából a Berkshire megyei Adelaide Cottage-ba.

Vilmos herceg és Katalin hercegné új otthona

A házat még 1831-ben építették fel IV. Vilmos király felesége, Adelaide királyné számára. A Windsor Home Parkban található ingatlan a windsori kastélytól mindössze tízperces autóútra található meg.

profimedia-0378951413
Fotó: Profimedia

Vilmosék azért döntöttek a költözés mellett, hogy sokkal közelebb lakjanak Erzsébet királynőhöz. Bár az uralkodónő egészen a koronavírus kirobbanásáig a Buckigham-palotában lakott, és csak a hétvégéken tartózkodott Windsorban, a járvány mindent megváltoztatott. 2020 márciusa óta ideje nagy részét a windsori kastélyban tölti.

Fülöp herceg halála óta az egészségi állapota is sokat romlott, mobilitási problémái vannak, a mozgás egyre jobban a nehezére esik. Már csak bottal tud járni, de egyes pletykák szerint a kastély falain belül kerekesszékkel közlekedik, csak titkolja, ám ezt a palota nem erősítette meg.

- A királynőnek több olyan emberre van szüksége, mint Vilmos. A személyzete a fő társasága, de rajtuk kívül nagyon gyakran van egyedül, ezért fog örülni, hogy Vilmos, Katalin és három dédunokája tíz percre lesz tőle - magyarázta a Majesty Magazine főszerkesztője, Ingrid Seward.

Vilmos herceg és Katalin hercegné szeretnék, ha közelebb lennének a királynő windsori kastélyához.
Vilmos herceg és Katalin hercegné szeretnék, ha közelebb lennének a királynő windsori kastélyához.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A gyerekeik is új iskolába mennek idén szeptembertől, egy hozzájuk közel lévő intézménybe íratják be őket.

- Katalin és Vilmos nagyon szerettek volna egy szerény otthont, hogy új életet kezdhessenek Windsorban. Az Adelaide Cottage megfelel az igényeiknek, mert ez egy négy hálószobás ház, nincs szükségük többre, mert nincs velük együtt lakó személyzetük. Nem vágytak másra, csak egy kellemes családi házra, aminek a közelében ott vannak az iskolák és a királynő.

Sztárok, akik összeöltöztek Katalin hercegnével

Képes összeállításunkban megnézheted, kik bújtak ugyanolyan ruhába, mint Katalin hercegné.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük