Vilmos kikosarazta Britney Spearst: ki nem találod, a randijuk helyett mit csinált a herceg

Meghiúsult Vilmos herceg és Britney Spears randija.

Vilmos herceg és Britney Spears meghiúsult randija
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vilmos hercegről sok lány ábrándozott a 2000-es évek elején, nem csoda, hogy rengetegen irigykedtek Kate Middletonra, amikor kiderült, hogy egymásba szerettek.

Mielőtt Middleton képbe került, a jóképű hercegre még Britney Spears is kivetette a hálóját, végül meghiúsult a megbeszélt randijuk, emlékezett vissza a régi történetre a Daily Mail.

Vilmos herceg és Britney Spears meghiúsult randija

Britney 2002-ben Angliában járt, ekkor Frank Skinner meghívta a műsorába az énekesnőt, aki szívesen elvállalta a szereplést. A talk-show-ban szóba került az akkor még elsőszámú agglegénynek számító Vilmos herceg is. Mint kiderült, online váltottak pár szót egymással, sőt Spears még egy vacsorára is elhívta a trónörököst.

vilmos-és-britney
Fotó: Getty Images Hungary

- Váltottunk néhány e-mailt egymás között, úgy volt, hogy eljön, és találkozunk valahol, de végül ez nem jött össze - mesélte a popsztár.

Erre a műsorvezető visszakérdezett.

- Kikosarazott téged Vilmos herceg?

Spears válasza egy igen volt. Bevallotta azt is, fogalma sem volt arról, miért döntött úgy az előkelőség, hogy inkább nem találkozik vele. A The Sun brit lap 2002-ben kiderítette, Vilmos inkább rókavadászatra indult ahelyett, hogy Britney-vel randizzon.

Christopher Andersen, a királyi család életrajzírója a Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan című könyvében leírta, ezután próbáltak még egy találkozót leszervezni, de arról nem tud, hogy össze is jött-e a találka, azt viszont tudja, hogy telefonon is beszélgettek egymással.

Harry és Vilmos így búcsúztak Erzsébet királynőtől

Cikkünkben elolvashatod, milyen közleményben búcsúzott a királynőtől Harry herceg és Vilmos herceg.

Harry herceg szívfacsaró sorokkal búcsúzott Erzsébet királynőtől: közleményt adott ki

Harry herceg így búcsúzott Erzsébet királynőtől.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük