Átok ülne a királyi családon? Erzsébet királynő halála kapcsán megdöbbentő dolgot szúrtak ki
Erzsébet királynő halálának dátuma kapcsán sokan elgondolkodtak azon, hogy talán egy átok ülhet a királyi családon.

erzsébet-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő halálának dátuma miatt egyre többen úgy gondolják, hogy valójában egy átok ülhet a királyi családon.

A TikTokon több rövid videó terjed, amelyek arra mutatnak rá, hogy pont kettesre végződik több családtag halálának évszáma, így bizonyos évektől, mint például 2032-től vagy 2042-től már előre félhetnek a palotában.

Erzsébet királynő halálának dátuma kapcsán gondolják sokan, hogy átok ülhet a családon

A királynő 2022. szeptember 8-án hunyta le örökre a szemeit, húsz évvel ezelőtt, húga, Margit 2002. február 9-én halt meg, édesanyjuk, Erzsébet anyakirályné ugyanebben az évben, március 30-án ment el örökre. 

@windsoredits Is it a coincidence 🤔 | #queenelizabeth #kinggeorgevi #queenmother #princessmargaret #usfour #deaths #royals #1952 #2002 #2022 #curse #windsoredits ♬ original sound - windsoredits

1992. november 20-án nem egy haláleset történt, ám ez is óriási tragédiát jelentett a családjuk számára, pont a királynő és Fülöp herceg 45. házassági évfordulójának napján tört ki tűz a windsori kastélyban. Az épületben renoválás folyt, a felújítók pedig egy 1000 wattos reflektort túl közel tettek egy függönyhöz, ez okozta a bajt. 15 óra alatt sikerült a tűzoltóknak megfékezniük a lángokat.

1972. május 28-án Erzsébet trónról lemondott nagybátyja, VIII. Eduárd hunyt el. 1952. február 6-án a királynő édesapja, VI. György király hajtotta örök álomra a fejét.

Az egyik TikTok-videó alatt - ami bemutatta ezt a különös jelenséget - csak úgy gyülekeztek a kommentek, többen megdöbbentek, mennyire egybeesnek az évszámok, és azt feltételezik, hogy Károly király 2032-ig vagy 2042-ig lesz a trónon. Más arra az érdekességre világított rá, hogy míg a királynő 96, addig édesapja 56 évesen halt meg, Margit 71, az anyakirályné pedig 101 éves volt halála napján.

Kamilla királyné élete fotókon

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogyan változott Kamilla az évek alatt.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük