Kamilla és Diana közös fotója: itt még senki nem sejtette, hogy nem a hercegnőből lesz királyné
Kamilláról és Dianáról 1980-ban készült a felvétel.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kamilla még akkor is III. Károly király életének részese volt, amikor az uralkodó Diana hercegnővel lépett tovább.

Az interneten megtalálható egy régi felvétel a ’80-as évekből, ami a király elhunyt és jelenlegi nejét ábrázolja.

Kamilla és Diana közös fotója

Amikor Károly udvarolni kezdett Dianának, bemutatta neki volt szerelmét, ám eleinte titkolta, hogy a nőhöz a szimpla barátságnál több is fűzte anno.

GettyImages-2352014
Fotó: Express Newspapers / Getty Images Hungary

- Ahelyett, hogy már a legelején elmagyarázta volna Dianának, hogy Kamilla egy régi exbarátnője, csak egy barátként mutatta be. Fel sem merült benne, hogy tudnia kell róla, mielőtt valaki más elmondaná neki. Károly az eljegyzés után öntött csak tiszta vizet a pohárba, bevallotta, hogy Kamilla volt az egyik olyan nő, akihez valaha is intim kapcsolat fűzte, de megnyugtatta Dianát, hogy mostantól nem lesz más nő az életében - írta meg Penny Junor a The Duchess: Camilla Parker Bowles and the Love Affair That Rocked the Crown című könyvében.

Miután ezt az információt megtudta róluk, érthető, hogy a szívek királynője féltékeny lett, ez az érzés pedig megkeserítette a viszonyukat. Még az sem tetszett neki, hogy Kamilla is részt vett az 1981-es esküvőjükön. Amikor egybekeltek, akkor senkinek eszébe se jutott volna, hogy egy nap nem Diana lesz a királyné, arra végképp nem számított senki, hogy Károly volt szerelme fogja majd képviselni a koronát. Az élet azonban más sorsot szánt a két nőnek: Diana a válás után Wales hercegnéjéből hercegnő lett, ám 1997-ben tragikus módon életét vesztette. Kamillát 2005-ben vezette oltár elé Károly, ekkor Cornwall hercegnéje lett, Erzsébet királynő halála után pedig automatikusan királyné lett.

Erzsébet királynő élete

Képes összeállításunkkal Erzsébet királynőre emlékezünk.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük