Britney Spears kamasz fia megtörte a csöndet: így elmérgesedett a popsztár viszonya a gyerekeivel

Britney Spears és fiai rossz viszonya még helyrehozható Jayden szerint.

britney-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még augusztus 7-én írtuk meg, hogy Britney Spears és tinédzser gyerekei, Preston és Jayden hónapok óta nem találkoztak egymással, sőt a fiúk még az anyjuk és Sam Asghari esküvőjén sem vettek részt.

A 15 éves Jayden az ITV-nek adott exkluzív interjút, amelyben elmondta, milyen most az anyjukkal a viszonyuk, illetve szó volt a popsztár esküvőjéről is, írta meg a Daily Mail.

Britney Spears és fiai viszonya

Jayden összegezte, hogy egyszerűen nem tartották jó ötletnek bátyjával, hogy ott legyenek az esküvőn.

- Nem azt mondom, hogy nem örülök a boldogságának, én tényleg örülök nekik, de meg sem hívta az egész családot, és ha csak én és Preston lettünk volna ott, el sem tudom képzelni, ez a szituáció hogyan ért volna véget békésen.

Augusztus elején még Kevin Federline árulta el, hogy exfelesége közösségi médiában való szereplései járultak hozzá részben, hogy a fiúk eltávolodtak az anyjuktól, kínosnak tartják a viselkedését. Olyan videókat is kiszivárogtatott, amelyeken Britney ordibált a fiúkkal. Bár mivel ezek a felvételek nem mutatták be, a fiúk milyen módon bosszantották fel az énekesnőt, így nehéz eldönteni, hogy Spears tényleg messzire ment, vagy jogosan akadt ki.

Jayden az interjúban megerősítette, testvérével nem gyűlölik az anyjukat, sőt nagyon szeretik őt. Hisz benne, hogy egy napon kibékülnek egymással.

A 2010-es évek első felében a fiúkat gyakran fotózták le édesanyjuk társaságában.
A 2010-es évek első felében a fiúkat gyakran fotózták le édesanyjuk társaságában.
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

- Száz százalék biztos vagyok benne, hogy helyrehozható a kapcsolatunk. Csak sok időt és munkát igényel. Csak azt szeretném, hogy mentálisan jobban legyen. Amikor jobb lesz a lelki állapota, szeretném őt látni.

Az interjú készítője megkérdezte a fiút, van-e személyes üzenete Britney felé, természetesen igen volt erre a válasza.

- Nagyon szeretlek téged, és a legjobbakat kívánom neked. Talán egy nap majd le tudunk ülni, és beszélgethetünk - üzente az énekesnőnek.

Az interjú alatt a nagyapját, Jamie Spearst is megvédte, nem érti, miért kap annyi gyűlöletet a rajongóktól, úgy látja, Jamie csak próbált jó apja lenni a lányának.

Az énekesnőnek rosszul esett, amit a gyermeke mondott róla, az Instagramon ki is fakadt.

- A gyerekeim iránti szeretetemnek is megvan a maga határa, mélyen elszomorít annak ténye, hogy Jayden elvárásához képest nem feleltem meg anyaként, és talán egy nap találkozhatunk négyszemközt, és nyíltan beszélhetünk erről! Talán, kedves gyermekem, te meg tudnád magyarázni, hogy a családunk miért is művel ilyesmit bárkivel - fogalmazta, utolsó mondatával a 13 évig tartó gondnokságára célzott, amit kész pokolként élt meg, amellett, hogy megállás nélkül dolgoztatták, előfordult, hogy bedrogoztatták.

- Ha briliáns és ragyogó elméddel arra a következtetésre jutsz, hogy amit a nagymami és nagypapi művelt velem, az teljesen elfogadható, és nem nevezed őket rossz embereknek, akkor igen, kudarcot vallottam anyaként.

Kifejtette azt is, hogy a 13 év alatt ugyanúgy dolgozott, mindent megtett Prestonért és Jaydenért, míg a gyerekei apja, Kevin Federline nem is csinált semmit, egész nap csak füvezett, ezzel is rossz példát mutatva a fiúknak. Oda is szúrta Jaydennek, legalább vegye már rá az apját, hogy nyírja le a füvet.

Britney otthona

Képes összeállításunkban megnézheted Britney Spears és Sam Asghari új otthonát.

Ámulunk Britney Spears és férje új luxusotthonán: ilyen fényűzésben csak a királyok élnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük