Britney Spearst plasztikával vádolják: az énekesnő félmeztelen fotóval öntött tiszta vizet a pohárba

Britney Spears reagált a mellplasztikájáról szóló pletykákra.

GettyImages-457100765
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears egyedül az Instagramon tudja tartani a kapcsolatot a rajongóival, ugyanis 2008 óta az édesapja, Jamie Spears a hivatalos gyámja, így nem ő kezeli a saját pénzügyi dolgait, és több olyan hétköznapi dolog van, amit nem tehet meg, például még össze sem házasodhat a párjával, és nem is eshet teherbe az apja beleegyezése nélkül. 

Bár a múlt héten arról szóltak a hírek, hogy a férfi lemond lánya gyámságáról, és hajlandó közreműködni a bíróságon, de az  LA Times  legfrissebb cikke szerint Jamie nem adja fel egykönnyen a harcot. Az énekesnő az elmúlt hónapokban közösségi oldalán többször nyíltan leírta a véleményét, és több olyan felvételt megosztott magáról, amivel valószínűleg az apját akarta hergelni. Az egyik félmeztelen fotója alatt többen azt feltételezték, hogy megműttette a melleit.

Britney Spears reagált a plasztikavádakra

A 39 éves popsztár nem hagyta annyiban, egy újabb félmeztelen felvétellel vágott vissza azoknak, akik plasztikával vádolták meg.

- Nem srácok, nem műttettem meg a melleim egy hét alatt, és nem is vagyok terhes, azért akkorák a melleim ezen a képen, mert szoktam enni! - kezdte a gondolatát.

Kifejtette azt is, miért posztol több olyan felvételt magáról, amelyeken alig van rajta ruha.

- Ez azért van, mert meztelenül születtem erre a világra, és őszintén szólva úgy érzem, túl sok súly nehezedett a vállamra, és ezek befolyásolták, hogyan látom magam! Világosabban akartam látni magam, meztelenül, mint ahogy megszülettem, őrületes ennek a pszichológiája, mert ha visszanézek a képeimre, amiket csináltam, akkor a legtisztább formámat veszem csak észre, ez pedig azt bizonyítja, hogy az a sok fájdalom, megbántás, könnyek és azok a súlyos terhek, amiket cipelek, valójában nem én vagyok. Nő vagyok, egy gyönyörű, érzékeny nő, akinek a legtisztább valójában kell tekintenie önmagára - tette hozzá.

- Nem fogok toplessképeket posztolni magamról életem végéig, mert egy idő után unalmassá válna, de abban biztos vagyok, hogy nagy segítséget nyújt ez a dolog, ha meg szeretnél világosodni - tette hozzá.

A végén a Free Britney mozgalomról is beszélt, leírta, mennyire csodálja a rajongóit, és nagyon szereti őket.

Sokkal mélyebb jelentése van ennek a mozgalomnak, mint ezt sokan gondolják elsőre, hiszen ezek a rajongók azért harcolnak, hogy Britney végre szabad lehessen megint, és úgy éljen, mint bármilyen normális, hétköznapi ember, azt akarják, hogy ezt végre a döntéshozók is belássák. Figyelemmel kísérik az énekesnő ügyét, a közösségi médiában minden bírósági dokumentumot és hírt megosztanak, a legelszántabbak podcastbeszélgetéseket, YouTube-videókat gyártanak a fejleményekről rendszeresen. Több más híresség is kiállt Britney mellett az elmúlt hónapokban, például Madonna, Mariah Carey, Miley Cyrus, Paris Hilton, de még expartnere, Justin Timberlake is.

A t.A.T.u énekesnője plasztikáztatott

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megváltozott Julia Volkova.

Ezt is szeretjük