A t.A.T.u fekete hajú énekesnője plasztikáztatott: Julia mellett ma már elmennél az utcán
Julia Volkova, a t.A.T.u énekesnője többször is plasztikáztatott.

tatu-julia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A héten futótűzként terjedt el annak híre, hogy a t.A.T.u popduóból ismert Julia Volkova politikai pályára lépett, az Egységes Oroszország párt színeiben indul Ivanovo körzetében, mindezt egy videóban jelentette be. A felvétel láttán többen meglepődtek, mennyire megváltozott az énekesnő.

Julia Volkova többször plasztikáztatott

A t.A.T.u lányzenekart 1999-ben alapították meg, Volkova társa Lena Katina volt, az arculatukat direkt két iskolás tinilány szerelmére építették fel, debütáló klipjükben, az All The Things She Saidben például csókolóztak, de a színpadon is megtették ugyanezt. Akkoriban sokan azt gondolták, az énekesnők tényleg egy párt alkotnak, de később kiderült, hogy ezt azért találták ki, hogy nagyobb figyelmet kapjanak a médiában. Nem csak az All The Things She Said volt az egyetlen slágerük, a Not Gonna Get Us és az All About Us is népszerű volt. Hivatalosan 2011-ben jelentették be a feloszlásukat, hogy mind a ketten a saját karrierjükre koncentráljanak.

Idővel normális, hogy az ember külseje változik, azonban Julia esetében nemcsak a természet és az évek múlása játszottak közre, hanem a plasztikai beavatkozások is. Friss fotóin sokan fel sem ismernék már őt.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megváltozott Julia Volkova.

Ezt is szeretjük