Az 58 éves Demi Moore smink nélkül: a plasztika gyanúja után mutatta meg festetlen arcát
Demi Moore megmutatta festetlen arcát.

demi-moore-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore-ról január végén cikkeztek az újságok, ugyanis a párizsi divathéten ő is felvonult a Fendi bemutatóján.

Ahogy mi is megírtuk, nagyon másképp festett az arca, mintha feltöltette volna a járomcsontja körüli területet, rengeteg rajongó kibukott emiatt. Az 58 éves sztár a plasztika gyanúja után kicsivel több mint egy hónappal megmutatta festetlen arcát.

Demi Moore smink nélkül szelfizett

A színésznő kiskutyájával, Merple-lel pózolt itt, ahogy látszik, egy gramm sminket nem visel. A fotó mellé egy rövid videót is feltett, amit az alábbi posztban megnézhetsz, ha a kép jobb oldalán lévő nyílra kattintasz.

Sok követőjének imponált a friss felvétele, többen megdicsérték, mennyire remekül fest rajta: "Olyan csodaszép nő vagy!", "Eláll a lélegzetem, olyan gyönyörű vagy" - fogalmazták.

Az alábbi felvétel még a Fendi divatbemutatóján készült róla, itt még teljesen másmilyen volt az arca, egyes rajongói fel sem ismerték.

Valószínűleg nem töltötte fel az arcát a bemutató kedvéért, szerintünk a festék nélküli képe is teljesen természetes. Szimplán csak január végén túlkontúrozták az arca oldalát sminkeléskor. Mint köztudott, a festékkel és különféle sminkes trükkök segítségével látványos változásokat lehet elérni, például, ha az ember úgy kontúrozza az orrát, az sokkal kisebbnek tűnhet optikailag, emellett a kontúrozással még karakteresebb arcot lehet varázsolni, ezt a technikát Kim Kardashian tette népszerűvé a 2010-es évek elején.

Emellett az is előfordulhatott, hogy amikor Moore vonult a színpadon, direkt beszívta az arcát, hogy az még csontosabbnak és karakteresebbnek tűnjön.

Victoria Principal a plasztikai beavatkozásai után

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a Dallas sztárja, Victoria Principal.

Ezt is szeretjük