A 46 éves Drew Barrymore gyönyörű friss fotóin: emiatt nem hajlandó plasztikáztatni

Drew Barrymore őszintén vallott arról, miért nem hajlandó kés alá feküdni.

drew-barrymore-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban számtalan híresség veti alá magát valamilyen plasztikai beavatkozásnak, az idő múlásával sokan az arcukon végeztetnek el apróbb módosításokat, egyesek sajnos annyira túlzásba esnek, hogy pár év alatt teljesen felismerhetetlenre alakíttatják át magukat.

Vannak viszont olyan ismert emberek is, akik plasztikaellenesek, közéjük tartozik például Drew Barrymore, aki a saját talk show-jában vallotta be, miért nem plasztikáztatta az arcát eddig, írta meg a Hollywood Life.

Drew Barrymore ezért nem plasztikáztat

A februárban 46. születésnapját ünneplő színésznő friss felvételein fantasztikusan néz ki, a Flower Beauty alatt futó saját sminktermékeit is gyakran ő maga reklámozza. Látszik, mennyire jól érzi magát a bőrében, és igyekszik másokat is arra bátorítani, hogy a természetesség mellett tegyék le a voksukat, ne dőljenek be a műdolgoknak.

- Sosem csináltattam meg semmit az arcomon, és nem is szeretnék ezzel próbálkozni. Bár úgy tartja a mondás, hogy soha ne mondd, hogy soha. Az a helyzet, hogy sokat törődöm az arcommal, és úgy érzem, hogy ez még mindig releváns az életemben. Ismerem magam, hajlamos vagyok a függőségre. Ha például ma kapnék egy botoxinjekciót, péntekre már úgy festenék, mint Jocelyn Wildenstein - viccelődött.

Jocelyn Wildenstein milliókat költött plasztikai beavatkozásokra, az Egyesült Államokban macskanőként utalnak rá a bulvárlapok. Mivel hazánkban kevésbé ismert névről, ezért mutatunk róla egy képet, íme.

Jocelyn Wildenstein is a plasztika rabja lett.
Jocelyn Wildenstein is a plasztika rabja lett.
Fotó: Noam Galai / Getty Images Hungary

Barrymore-t elszomorítja, hogy sok nő enged a társadalmi nyomásnak, ezért úgy döntenek, hogy átalakíttatják a testüket.

- Azt hiszem, annyira lázadó típus vagyok, hogy amikor azt vettem észre a környezetemben, hogy mennyi nő kínoztatja magát csak azért, hogy megfeleljenek a szépségideálnak, én csak azért sem álltam be a sorba. Azt gondolom róluk, hogy mennyire szerencsétlenek ők valójában. Sosem akartam attól rettegni, mit tartogat számomra az élet. Talán túl sok extrém dolgot is megtapasztaltam, de mostanra már unalmassá váltak a hétköznapjaim, és egészségesen élem az életem - mesélte, utalva rá, hogy bizony megvolt a maga rosszlánykorszaka, évekig függőségekkel küzdött.

Drew Barrymore 2021 februárjában.
Drew Barrymore 2021 februárjában.
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

- Bárcsak mindnyájan elengednénk magunkat, és több teret hagynánk az életnek arra, hogy érvényesülni tudjon felettünk. Mindnyájan megöregszünk, a dolgok megváltoznak, és ez teljesen normális, az élet rendje. Életem minden évében egyre emberibbnek és kiszolgáltatottabbnak érzem magam. Azonban azt is tudom, hogyan értékelhetem az éveket egyre jobban - magyarázta.

A sztár rendszeresen megmutatja arcát smink nélkül is, ezzel is arra szeretné bátorítani a nőket, hogy vállalják fel a természetes oldalukat is, ne csak a tökéletességet mutassák meg a közösségi médiában.

Mickey Rourke arcát így tönkretette a plasztika

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Mickey Rourke, sokan már fel sem ismernék az egykori szívtiprót.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük