Britney Spears menyasszonyi ruhája maga volt a csoda: Hamupipőkére emlékeztette a rajongókat

Íme a fotók Britney Spears és Sam Asghari álomesküvőjéről.

britney-spears-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears menyasszonyi ruhája telitalálat volt a kommentelők szerint. Az énekesnő számára a Versace divatház álmodta meg a mesébe illő kreációt: a klasszikus, hófehér szín elegánssá, a hosszú fátyol hercegnőssé varázsolta az énekesnő megjelenését.

Mint ahogy azt mi is megírtuk, Britney Spears és Sam Asghari június 9-én, csütörtökön kimondta a boldogító igent. Némi üröm is került az örömbe, ugyanis Spears exe tönkre akarta tenni az esküvőt.

Britney Spears menyasszonyi ruhája

Los Angeles-i otthonukban tartották a ceremóniát, amelyre a Vogue magazin is meghívást kapott, a lapnak hála bepillanthattunk a menyegzőbe, ami olyan volt, akár egy megelevenedett tündérmese. A bejegyzésen látható fehér nyílra kattintva több képet is láthatsz a pop hercegnőjének nagy napjáról.

A pár 2021 szeptemberében jegyezte el egymást, már akkor tudták, meghitt esküvőt szeretnének.

- Mindenképpen kicsi, de gyönyörű pillanatot szerettünk volna teremteni a barátainkkal és a családdal. Meleg, nőies színekben álmodtuk meg az esküvőt, mint a púder, a fehér, a krémszín, az arany, a rózsaszín árnyalatai egy csipetnyi pirossal - ecsetelte a Vogue-nak.

A végeredmény olyan lett, mint amilyen esküvőről a legtöbb kislány álmodik: mindent rózsaszín virágok borítottak, és a párt egy fehér paripák húzta hintó várta, amelyet szintén rózsákkal díszítettek. 

A mesés környezetbe remekül illett a menyasszony, Britney Spears úgy festett az ejtett vállú Versace darabban, akár Hamupipőke, több rajongó megjegyezte, hogy a Disney-mesék imádott hercegnője jutott róla az eszükbe. Férje, Sam Asghari is végtelenül elegáns volt a szintén Versace szmokingjában.

Rengeteg sztárvendég volt hivatalos a lagzira: Selena Gomez, Madonna, Drew Barrymore, Heidi Klum, Paris Hilton és Donatella Versace is együtt ünnepelte a frigyet. Az ifjú pár 22:15-kor távozott a partiról, egy Rolls Royce-ba pattanva hagyták el a helyszínt, miközben vendégeik csillámport szórtak az autóra.

Brooklyn Beckham esküvője

Brooklyn Beckham és szerelme, Nicola Peltz áprilisban tartották meg az esküvőjüket a floridai Palm Beachen. Nicola üzletemberként tevékenykedő édesapja, Nelson Peltz gondoskodott a helyszínről, ami végül a 76 millió fontot érő otthona lett.

Ezt is szeretjük