Botrány tört ki Britney Spears esküvője napján: exférje így akarta tönkretenni a menyegzőt

Britney Spears exférje hatalmas botrányt csapott az énekesnő esküvője napján.

GettyImages-1163685622
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears és párja, Sam Asghari még szeptemberben jelentették be, hogy eljegyezték egymást, az esküvőjüket június 9-én tartották meg az énekesnő Los Angeles-i otthonában.

A menyegző előtt egy nagyobb botrány is kitört, ugyanis a popsztár exférje, Jason Alexander meg akarta akadályozni a ceremóniát, írta meg a TMZ.

Botrány Britney Spears esküvője napján

Jason Alexander 2004-ben vette feleségül az énekesnőt Las Vegasban, de mindössze 55 óráig voltak házasok. Miután Britney édesanyja, Lynne és a menedzsmentje megtudta, hogy egybekeltek, teljesen kiakadtak, ugyanis nem kötöttek házassági szerződést. A férfi visszaemlékezései szerint rákényszerítették őket, hogy elváljanak. Úgy tűnik, a férfi azóta sem jutott túl Spearsen, ezért próbálta megakadályozni az esküvőt. Az Instagram-oldalán élőben közvetítette, ahogy bejutott a sztár otthonába.

Nem sikerült a terve, rögtön elfogták birtokháborítás, vandalizmus és testi sértés elkövetése miatt. Egy másik megyében lopás miatt indítottak büntetőeljárást ellene, és jelenleg is őrizetben van. Britney Spears ügyvédje, Mathew Rosengart azt nyilatkozta az amerikai lapnak, hogy mindent megtesz azért, hogy eljárást indítsanak az ügyben.

Az énekesnő és Asghari végül összeházasodtak, száz vendég előtt mondták ki a boldogító igent. A slágergyáros családtagjai nem voltak jelen a ceremónián. Köztudott, hogy Britney viszonya nagyon megromlott a szüleivel és a húgával azokban az években, amíg apja gondnoksága alatt volt 2008 és 2021 között. Tavaly nyáron a bíróságon ő maga jelentette ki, hogy börtönben lenne a helyük, amiért tönkretették az életét.

Britney és párja csütörtökön házasodtak össze.
Britney és párja csütörtökön házasodtak össze.
Fotó: Instagram/Sam Asghari

A személyi edző szerelmével 2016-ban ismerkedtek meg a Slumber Party klipforgatásán, akkor a férfi megadta neki a számát. Hónapokkal később Britney felhívta Asgharit, majd randizni kezdtek. Akkoriban még arra is engedélyt kellett kérnie az énekesnőnek az apjától, hogy randizhasson. Végül a férfi beleegyezett abba, hogy Sam Asgharival összejöjjenek.

Igazi hullámvasút volt számukra az elmúlt időszak, ugyanis idén áprilisban jelentették be, hogy közös gyereküket várják, de egy hónappal később elveszítették a picit.

Britney Spears fiai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki napjainkban Britney tinédzser fiai.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük