Íme Jennifer Lopez és Ben Affleck új álomotthona: elképesztő luxusban fog élni a sztárpár

Ben Affleck és Jennifer Lopez új otthonukba költöznek.

jlo-és-ben-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Áprilisban már hírt adtunk arról, hogy megtalálta álomotthonát Jennifer Lopez és Ben Affleck, akkor egy Bel-Airben található villát szerettek volna megvenni, ám végül mégsem költöztek oda, tovább kutatták az ideális házat Los Angelesben. Több paparazzokép készült róluk májusban, miközben lakásokat nézegettek, de úgy tűnik, végre révbe értek, írta meg a TMZ.

Ben Affleck és Jennifer Lopez otthona

A két híresség tavaly tavasszal, 17 évvel a szakításuk után adott új esélyt egymásnak. Azóta már az eljegyzés is megtörtént, ám a közös otthonukat sokáig nem találták. A múlt héten a TMZ riportere kiszúrta, hogy Lopez autója egy óriási Beverly Hills-i birtok mellett állt. Volt ott még négy költöztető teherautó is. Nemcsak az új ház, hanem Ben és Jen jelenlegi otthonuk mellett is kiszúrták a költöztető cég járműveit.

A meg nem erősített pletykák szerint a sztárpár egy 2694 négyzetméteres ingatlanra csapta le a kezét, amelyben összesen hét hálószoba található. A főépület mellett van két vendégház is, ráadásul a garázs sem kicsi, nyolc autó is elfér benne. Külön bortároló és mozi is van. Körülbelül 60 millió dollárt fizettek a házért, amelynek előző tulaja Danny DeVito volt. Az ingatlant nem hirdették meg külön, így a sztárpár exkluzív lehetőséget kapott, hogy körbejárják a házat.

Képes összeállításunkban megnézheted, melyik Los Angeles-i villát vette meg a sztárpár.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük