Britney Spears fiai nagyon megnőttek: friss fotókon a 16 éves Preston és a 15 éves Jayden
Britney Spears fiai már nem is olyan kicsik.

britney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A decemberben 40. születésnapját ünneplő Britney Spears még 2005-ben tapasztalhatta meg először az anyaság örömét, Kevin Federline-nal kötött házasságából két fia lett: Sean Preston 2005. szeptember 14-én, Jayden James 2006. szeptember 12-én jött a világra. 

Britney Spears fiai fotókon

Igazi ritkaságnak számít, ha két testvér között csak ilyen kevés a korkülönbség, azonban ennek nagy előnye az volt, hogy körülbelül olyan szoros kapcsolat alakult ki a fiúk között, amilyen az ikrek között szokott. Jelenleg Spears volt férje 70 százalékos felügyeleti jogot kapott, így a két kamasz több időt tölt vele, mint az énekesnővel, aki jelenleg azért harcol, hogy végre 13 év után megszüntessék a gyámságát, és újra úgy tudjon önálló döntéseket hozni az élete felett, mint bármilyen normális ember. Eddig jó úton halad, ugyanis azt már sikerült kiharcolnia az ügyvédeivel, hogy a bíróság az édesapját felfüggessze, így szeptember vége óta már nem Jamie Spears a gyámja. Ha végleg véget ér számára ez a rémálom, valószínűleg a fiait is többször láthatja.

Bár régebben Britney is többször posztolt Prestonról és Jaydenről, az utóbbi időszakban szinte sosem mutatja meg őket a közösségi oldalán. Ám a The Daily Mail kiszúrta Instagramon, hogy a két tinédzser egy barátjukkal együtt lógott, aki egyébként jó viszonyt ápol az apjukkal is, Kevin Federline-nal. Az idősebbik fiú bennünket egyértelműen Britney-re emlékeztet, főleg a szemei, a kisebbik inkább az apjára ütött.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki most Britney Spears fiai.

Ezt is szeretjük