Friss fotón Tom Cruise és Nicole Kidman lánya: a 28 éves Bella művészként keresi a kenyerét

Bella Kidman Cruise csak ritkán mutatja meg magát a közösségi oldalán.

tom-cruise-nicole-kidman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise és Nicole Kidman voltak a '90-es évek első számú álompárja, a Mint a villám című film forgatásán szerettek egymásba, 1990-ben keltek egybe, majd később két gyermeket fogadtak örökbe, Isabella lányuk 1992-ben, Connor fiuk 1995-ben látta meg a napvilágot. A sztárpár házassága végül 2001-ben hivatalosan is véget ért, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva mentek szét.

Tom Cruise és Nicole Kidman lánya, Bella

Adoptált gyermekeik mára felnőttek, bár sokáig azt terjesztették róluk, hogy anyjukkal, Nicole-lal nem tartják a kapcsolatot, ugyanis mindketten a szcientológia tanai alapján élik az életüket, de Isabella, becenevén Bella ezt tagadta egy pár évvel ezelőtti interjújában, írta meg a Closer Weekly.

- Persze, hogy beszélünk, hát mindketten a szüleim. Aki ezt kitalálta, marhaságokat beszél - fogalmazta. 

Manapság nem Amerikában, hanem Angliában él férjével, Max Parkerrel, ezt édesanyja nyilatkozta róla a Grazia magazinnak.

- London külvárosában él. Tudják, ő mindig is jobban érezte magát angolnak, mint amerikainak. Ott éltünk, amikor a Tágra zárt szemeket, a Mission: Impossible-t és az Egy hölgy arcképét forgattuk. Amikor még a gyerekeink kicsik voltak, brit akcentussal beszéltek. 

Bella már kislányként is imádott rajzolni, a művészetek iránti szeretete pedig mit sem kopott azóta sem. Manapság különleges grafikákat készít, műveit a honlapján árulja. Nemcsak képeket, hanem olyan felsőket, táskákat és kitűzőket is vásárolhatnak tőle, amelyekre az ő egyedi rajzait nyomtatták rá.

Képes összeállításunkban megnézheted Bella Kidman Cruise képeit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük