Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 15 éves: Suri egyre jobban hasonlít a színésznőre

Suri Cruise friss fotóin egy az egyben úgy néz ki, mint az anyja.

Katie Holmes és Suri Cruise hasonlósága
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bájos mosoly, hosszú, barna hajzuhatag, barátságos tekintet – ezek jellemezték Katie Holmes külsejét, amikor először megpillantotta a nagyközönség 1998-ban a Dawson és a haverok Joey Pottereként.

Az akkor mindössze 20 esztendős színésznő mindenkit levett a lábáról elbűvölő kisugárzásával. 15 éves lánya fotóit elnézve pedig kijelenthetjük, hogy mindez örökölhető. Suri a lesifotósok legfrissebb felvételein szakasztott olyan, mint az édesanyja.

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 15 éves

A szép tinivé cseperedett lányt New York utcáit járva kapták lencsevégre. Suri nem csak anyukája vonásait és alkatát örökölte, öltözködési stílusa is a filmcsillagot idézi. Épp olyan ruhákat viselt, mint amelyeket általában Holmeson láthattunk a sorozatban, ami híressé tette. Kattints a jobb oldalon található fehér nyílra Suri egész alakos képeiért!

Mióta Holmes elvált gyermeke édesapjától, Tom Cruise-tól 2012-ben, mindent megtett azért, hogy egyetlen lányát megóvja a nyilvánosságtól. Szinte alig posztol róla az Instagramon, és nyilvános eseményeken sem mutatkoznak sokszor együtt. Sőt, interjúiban sem szívesen beszél róla, utoljára 2020 áprilisában az InStyle magazinban adott némi bepillantást abba, milyen a kapcsolata Surival.

- A legfőbb célom mindig is az volt, hogy arra biztassam, minden körülmények között száz százalékosan legyen önmaga, erős és magabiztos. És elmondhatom, iszonyatosan erős személyiség lett belőle. Amit a fejébe vesz, addig dolgozik, amíg meg nem valósítja azt. Nagyon koncentrált és munkaorientált egyéniség – ecsetelte.

Tom Cruise és Nicole Kidman fia ma

Tom Cruise és Nicole Kidman fia az elmúlt években hatalmas szakállat növesztett, emellett már a haja is hosszabb volt, azonban úgy döntött, szüksége van egy kis változásra. Csak pár milliméteresre hagyta meg a haját, emellett a szakállról borostára váltott. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változott.

Tom Cruise és Nicole Kidman 26 éves fiára rá sem ismertünk: Connor teljesen átalakult

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük