Jessica Alba 13 éves lányának szépségétől nem jutunk szóhoz: Honor tiszta anyja
Jessica Alba legidősebb lánya csodaszép tinédzser lett.

jessica-alba-honor
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Alba a 2000-es évek elején tört be Hollywoodba a Sötét angyal című sorozattal és a Honey című táncos filmmel. A gyönyörű színésznő kisvártatva felhívta magára a legnagyobb rendezők figyelmét, akik szerepajánlatokkal bombázták.

Jessica Alba 13 éves lánya, Honor

Ekkor válogatták be a Fantasztikus négyesbe is, ami nemcsak a karrierjének adott újabb löketet, hanem a magánéletének is fontos mérföldköve lett. A 2005-ös mozi forgatásán ismerte meg színész férjét, Cash Warrent. A kezdeti vonzalom hatalmas szerelemmé nőtt, amelyet egy májusi esküvővel koronáztak meg 2008-ban.

Kapcsolatukból három gyermek született: idősebbik lányuk, Honor még az év nyarán látta meg a napvilágot, középső gyermekük, Haven 2011-ben, egy szem fiuk, Hayes pedig 2017-ben született. Instagram-oldalaik alapján a sztárpár rendkívül családcentrikus, minden szabadidejüket gyermekeiknek szentelik, és szívesen mutatják meg őket a közösségi médiában. A hét elején a 40 éves szépség robbantotta fel az internetet, amikor friss fotókkal köszöntötte fel legidősebb gyermekét 13. születésnapján. A felvételek láttán sokaknak elállt a lélegzete, hiszen Honorból szemmel láthatóan csodaszép kamasz lett, aki egy az egyben úgy fest, mint az édesanyja. A filmcsillag a pár sort is írt a bejegyzéshez, amelyben kifejtette, mennyire büszke a lányra.

"Az én tinédzserem 13 éves lett! Honor, tudom, már most magasabb vagy nálam, hiszen ezt minden adandó alkalommal az orrom alá dörgölöd. Aranyból van a szíved, szenvedélyes vagy, őrülten okos, bolondos, vicces és annyira kedves… Borzasztóan büszke vagyok rád. Sajnálom, hogy mindig könnyekben török ki, ha túl sokáig nézlek, ezek örömkönnyek, amelyeket nem tudok visszafojtani. Nem lehetek elég hálás azért, hogy engem választottál édesanyádnak, ez a legnagyobb ajándék! Remélem, hogy megkapsz mindent, amit a tinédzser éveidtől remélsz, sőt még többet is! Teljes szívemből szeretlek!”

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű 13 éves lett Jessica Alba nagyobbik lányából.

Ezt is szeretjük