Angelina Jolie és idősebbik lánya ilyen szépek voltak a vörös szőnyegen: kettesben gáláztak Zaharával

Angelina Jolie Zaharával jelent meg a Variety’s Power of Women gálavacsorán.

Angelina Jolie és lánya, Zahara
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie néha a gyermekeit is elviszi a vörös szőnyeges eseményekre, elsősorban filmpremiereken mutatkozott velük eddig a nyilvánosság előtt, tegnap azonban Zahara lányával nem egy mozi bemutatójára mentek.

A Variety magazin megtartotta a Power of Women gálavacsoráját, ahol az inspiráló és erős nők előtt tisztelegtek. Angelina Jolie is a meghívottak között volt, ugyanis a színésznő egy díjat adhatott át Amanda Gormannek, a fiatal költő Joe Biden beiktatásán szavalta még el a versét.

Angelina Jolie és lánya, Zahara

Angelina Jolie egy kávébarna színű estélyiben tündökölt, míg 16 éves lánya talpig hófehérben érkezett az eseményre. A vörös szőnyegen egymást átkarolva pózoltak, nagyon szépek voltak így együtt.

GettyImages-1344197901
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

A gálavacsora díjjal elismert női között olyan emberek voltak a költőn kívül, mint Lorde énekesnő, Katy Perry énekesnő, Rita Moreno Oscar-díjas színésznő és Channing Dungey üzletasszony, a Warner Bros. Television Studios vezérigazgatója.

Angelina Jolie Amanda Gormannek adhatta át az elismerést.

- Ő a kegyelem fiatal asszonya, aki félelem nélkül lépett a dobogóra a beiktatás napján. Nem csak a legfiatalabb, de a legerősebb hang, amit abban a pillanatban kérhettünk volna. A ma látott Amanda úgy tűnhet, mintha a mi korunkba ugrott volna, tökéletes formájában, hogy megidézze jobb angyalainkat. De volt egy Amanda, akit nem láttunk, egy kislány a beszédhibájával - kezdte Jolie a beszédjét a költőnőről.

Amanda Gormannel pózoltak itt.
Amanda Gormannel pózoltak itt.
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

- Saját szavaival élve egy „nyúlfogú, göndör hajú, beszédhibás hétéves” volt, mindig firkált a naplójában, az iskolabuszon és a park padján is. Megküzdött a nyelvvel, megfejtette az értelem és a rím közötti kapcsolatot, emellett kitalálta saját szótárát. A gondolkodás és a teremtés órái mind azt a rendíthetetlen nőt kovácsolták, akit ma láthatunk.

Jolie a hányatott sorsú nők mellett is felszólalt.

- Amanda, amellett, hogy rendkívüli eredményeid és a hétéves éned előtt lerójuk tiszteletünket, minden olyan más lányt is ünneplünk, akik kívülállónak érzik magukat akkor, amikor egyedül magukba fordulnak. Annyi lánynak kisiklott a jövője a szegénység, a rosszalló szó, az ökölbe szorított ököl vagy a fegyver acélja miatt. Vajon hány Amanda él Afganisztánban, akik elrejtik a naplójukat, és arra várnak, hogy megengedjék nekik az iskolában való tanulást? Mintha bárkinek joga lenne eldönteni, mit tehet egy nő a saját elméjével és testével. Nincs szebb, kihívóbb és nyugtalanítóbb, mint a gondolkodó nő szabad elméje. Ez az oka annak, hogy ennyi erőfeszítést tesznek annak korlátozására.

Jolie szerint, akik rendelkeznek a szólásszabadság erejével és annak fegyverével, együtt kell védeniük azokat, akiknek ez nem adatik meg.

- Szükségünk van olyan hangokra, mint amilyen Amanda, mert ők jelentik a fényt a sötétben. Égjen szíved tovább hevesen, és világítsd meg az utat másoknak - zárta a beszédét.

Brad Pitt hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted Brad Pitt hasonmásának fotóit.

Ezt a férfit mindenki összekeveri Brad Pitt-tel: a hasonmást rendszeresen leállítják az utcán

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük